Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Hitler nu lua Viagra, dar avea un afrodisiac și mai puternic: „Înainte de a își petrece noaptea cu Eva Braun își punea doctorul să-l injecteze!”

Istoricii care au studiat documentele oficiale, au intervievat martori oculari sau au cotrobăit prin cotloanele cu hârtii secrete au descoperit că viața amoroasă a dictatorului nazist a avut multe ciudățenii

Istoricii care au studiat documentele oficiale, au intervievat martori oculari sau au cotrobăit prin cotloanele cu hârtii secrete au descoperit că viața amoroasă a dictatorului nazist a avut multe ciudățenii.

S-a bârfit mult, s-a presupus și mai mult, însă nimeni nu știe cu certitudine cum era Adolf Hitler ca amant. Nici mărturii nu există pentru că singura relație oficială a liderului de la Berlin a fost cea cu Eva Braun, femeia care i-a devenit soție cu puține ore înainte de a-și găsi sfârșitul.

Există însă câteva documente foarte interesante despre medicamentația ce-i era administrată lui Hitler, documente pe baza cărora, medicii de astăzi au lansat mai multe ipoteze mai mult sau mai puțin adevărate. Se știe că Adolf era dependent de medicamente și chiar droguri, iar atunci când era vorba de o noapte de amor petrecută în compania viitoarei doamne Hitler, dictatorul se pregătea din timp.

Își chema medicul personal, care știa rețeta succesului. Deși nu avea un apetit sexual ieșit din comun și nici o rezistență deosebită, cancelarul Germaniei nu dorea să-și arate slăbiciunile nici măcar în fața amantei sale. Așa că în serile cu pricina, doctorul Morell se prezenta la datorie, având seringile pline. Într-una dintre aceste ustensile se afla un afrodisiac incredibil de puternic, realizat din extract de testicul de taur tânăr. Atent preparat, produsul dădea mereu rezultatele scontate, iar dorințele Evei erau satisfăcute pe deplin: „Conform documentelor oficiale ale serviciilor secrete, Eva Braun era foarte activă din punct de vedere sexual, lucru obișnuit pentru o femeie aflată în floarea vârstei. Doar că Hitler nu putea să facă față cerințelor domnișoarei. Așa că se... dopa și mergea în iatacul Evei pentru a-și îndeplini îndatoririle de bărbat. Fără afordisiace, Hitler n-ar fi fost capabil de nimic pentru că era deja măcinat de boli și de probleme de ordin psihic”, spun cei care au studiat arhivele medicale ale cancelarului german.

Din punct de vedere medical, Adolf Hitler a avut nenumărate probleme, dar și obsesii infinite. Teama sa de moarte era infinită. Intra în panică și atunci când răcea, de aceea avea în preajma lui o armată de medici gata să-l însănătoșească rapid pe cel mai mare dictator al tuturor timpurilor.

Recomandari