Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Studenta probează o rochie și din greșeală trimite poza unui străin! Neatenția de moment și făcătura destinului o transformă într-o EROINĂ!

O tânără s-a dus la cumpărături și, după ce a probat o rochie, a decis să-i trimită iubitului său o poză cu ținuta. Totuși, mesajul a ajuns la un bărbat necunoscut, iar lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată! Uneori, minunile se întâmplă chiar și în cele mai bizare situații!

O tânără s-a dus la cumpărături și, după ce a probat o rochie, a decis să-i trimită iubitului său o poză cu ținuta. Totuși, mesajul a ajuns la un bărbat necunoscut, iar lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată! Uneori, minunile se întâmplă chiar și în cele mai bizare situații!

Aceasta este întâmplarea incredibilă prin care a trecut studenta Sydney Uselton, care s-a dus să probeze o rochie de seară elegantă și a vrut să-i trimită iubitului său o poză din cabina de probă, doar că mesajul a ajuns la un necunoscut.

În scurt timp, tânăra a primit și răspunsul! Tony Wood din Tennessee i-a trimis o poză cu cinci din cei șase copii ai săi, dar și cu opinia lor sinceră despre rochie: „Cred că acest mesaj este destinat altcuiva. Soția mea nu este acasă, așa că nu-i pot cere opinia. Dar copiii mei și cu mine considerăm că rochia îți vine de minune și că sigur pe asta ar trebui s-o alegi!”

Așa cum era de așteptat, studenta s-a amuzat teribil și a povestit totul pe internet, cu tot cu dovezile de rigoare.

Nu avea să știe că de aici, de la o simplă studentă va ajunge o adevărată eroină.

Totuși, internauții isteți au observat că din portretul de familie lipsește unul dintre cei șase copii ai bărbatului. După o scurtă cercetare pe internet au descoperit că al șaselea copil nu și-a putut da cu părerea despre rochie fiindcă era în spital, bolnav de leucemie și supus tratamentelor.

Oameni din întreaga lume au fost mișcați de această descoperire. Kaizler, la doar patru ani, se luptă cu o formă grea de cancer a sângelui.

Totuși, în ochii lui se poate citi speranța în orice moment. Și fiindcă îngerii nu trebuie lăsați să se întoarcă Rai, ci trebuie păstrați printre noi, oamenii de rând, comunitatea online s-a mobilizat și astfel, sute de persoane au donat mai bine de 15.000 de dolari pentru puști care s-a luat la trântă cu viața.

Oamenii au strâns banii și astfel, părinții au ajuns să creadă din ce în ce mai mult că lipsurile financiare nu vor sta în calea salvării copilului lor.

Cum sună un tată fericit și copleșit de bucurie că poate lupta pentru puiul său bolnav?

„Este atât de bine să simți din nou că există minuni și oameni extraordinar de buni. Și vreau să le mulțumesc tuturor, chiar dacă nu îmi găsesc cuvintele”

Uneori, o simplă faptă de bine sau un gest drăguț se poate întoarce înzecit de la soartă. Iar acesta este cel mai bun exemplu, pe care n-ar trebui să-l uităm prea curând.

Și Kaizler se VA FACE BINE! Așa a promis.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro