Antena Căutare

CONCURS: “Ghicește prețul cel bun” în Aplicația Antena 1 și câștigă premii

Antena 1 îți pregătește o provocare de nerefuzat! Tu știi care este prețul corect al unor bunuri pe care le folosești în mod obișnuit? Dacă vrei să îți încerci norocul, Aplicația Antena 1 îți pune la dispoziție variantele și dacă ești primul norocos care a răspuns corect, te premiază. Hai să afli mai multe despre cum poți câștiga!

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, la emisiunea Prețul Cel Bun
Încearcă-ți norocul și simte cum ar fi să iei parte la emisiunea The Price is Right | Antena 1/ Prețul Cel Bun

Dacă ești omul care le nimerește pe toate și, mai mult, ești omul care știe foarte bine prețul corect al produselor de pe rafturile magazinelor, atunci ai toate șansele să câștigi premiile oferite de Antena 1.

Tot ce trebuie să faci este îți descarci Aplicația Antena 1 și să ghicești Prețul cel Bun, cinci zile pe săptămână, respectiv luni-vineri, doar între orele 18.00 și 19.00. Primul care bifează varianta corectă este câștigătorul unui voucher de 3 luni pe AntenaPLAY.

Pentru detalii, intră aici: https://concurs.a1.ro/pretulcelbun/

Ia parte la concurs și răspunde pozitiv provocării de a ghici în fiecare zi prețul corect al altui produs! Fiecare participant poate câștiga o singura data. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani, schimbat și nici răscumpărat. Premiile obținute de concurentul/concurenții câștigători vor fi trimise de către Antena Tv Group în termen de maxim 10 zile de la data încheierii Concursului.

Încearcă-ți norocul și simte cum ar fi să iei parte la emisiunea The Price is Right >>> https://aplicatie.a1.ro/

Prețul cel bun este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

REGULAMENTUL CONCURSULUI “Ghicește prețul cel bun”

Concursul se vă desfășură în perioada 23.08.2021 – 03.09.2021, după cum urmează:

  • Înscrierile și participarea în concurs se vor face în periodă 23.08.2021 (ora 18:00) - 03.09.2021 (ora 19:00)
  • Desemnarea și anunțarea câștigătorilor se vă face până pe data de 01.10.2021

Pentru a se înscrie în concurs participanții trebuie să aibă descărcată aplicația mobila Antena 1 (https://aplicatie.a1.ro/) și să aibă un cont activ.

În perioada 23 august 2021 – 3 septembrie 2021, la ora 18:00, de luni până vineri, în aplicație participanții vor avea posibilitatea să răspundă la întrebarea zilnica de concurs. Întrebarea este valabila doar în intervalul orar 18:00 – 19:00, de luni până vineri.

Organizatorul vă pune la dispoziție participanților 3 variante de răspuns (3 prețuri) pentru fiecare întrebare de concurs, doar una dintre ele fiind cea corecta. Organizatorul va achiziționă produsele menționate în întrebările de concurs, iar preturile corecte sunt menționate în factura.

În fiecare zi de luni până vineri, primul utilizator care raspunde corect la întrebare în intervalul 18:00 – 19:00, primește un voucher AntenaPLAY pentru 3 luni.

Voucherul vă putea fi folosit pentru accesarea conținutului platformei AntenaPlay pe o perioada de 3 (trei) luni începând cu momentul activării acestuia. Câștigătorul va avea la dispoziție 30 de zile de la data primirii voucherului pe email pentru activarea acestuia. În cazul în care Câștigătorul nu activează voucherul în termen de 30 zile acesta își pierde dreptul de utilizarea a voucherului, implicit a premiului.

Activarea voucherului se vă face pe pagina https://antenaplay.ro/cont/abonament.

Înscrierile și participarea la concurs vor avea loc în perioada 23 August 2021 (ora 18:00) – 3 septembrie 2021 (ora 19:00). Înscrierea în concurs se face gratuit, fară perceperea niciunei taxe directe sau indirecte.

Organizatorul va folosi in scop de promovare si informare pagina de concurs concurs.a1.ro/pretulcelbun

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CONCURS, DESCALIFICARE

Pentru participarea la Concurs este necesara acceptarea necondiționată și fară rezerve, de către participanți, a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte și complete toate datele furnizate de participanți precum și acordul cu privire la acceptarea regulamentului de Concurs manifestat de participanți în momentul înscrierii.

În cazul descoperirii oricăror neconcordante intre datele furnizate Organizatorului (de către oricare dintre participanți) și realitate, respectiva participare se invalidează fară îndeplinirea vreunei formalități înaintea participanților.

Prin înscrierea la Concurs fiecare participant garantează:

- că are deplina și neafectata capacitatea de folosință și exercițiu (conform prevederilor Codului civil);

- că este posesor al unui act de indentitate;

- că în eventualitatea câștigării oricărui premiu, vă participa la acțiunile publicitare ale Organizatorului (de promovare a acestui proiect în mediile de comunicare ale Organizatorului), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fară alte obligații patrimoniale în sarcina Organizatorului și numai cu consimțământul prealabil pentru prelucrarea de date cu caracter personal exprimat în scopul realizării respectivelor acțiuni publicitare;

- că vă face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la acțiunile de promovare în cauza;

- că este persoana fizica cu domiciliul stabil în Romania care a împlinit 18 ani la data începerii acestui concurs;

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea necondiționată, exclusiva și irevocabila a participanților că numele câștigătorilor să poată fi făcute publice. Orice fotografii și materiale filmate cu câștigătorii vor putea fi făcute publice și exploatate în orice scop inclusiv publicitar de către Organizator și/sau subcontractanti ai acestuia fară niciun fel de pretenții financiare sau de alta natura din partea participanților și câștigătorilor și numai cu consimțământul prealabil al acestor persoane exprimat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal exprimat în acest scop. Participanții și câștigătorii renunță la a solicita Organizatorului și/sau subcontractantilor sai o alta suma de bani sau bunuri/servicii, decât cele prevăzute la capitolul Premii sau vreo remunerație pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevăzute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor audio-video și/sau fotografice conținând imaginea, numele și sunetul (vocea) acestor persoane (participanți și câștigători), surprinse/fixate pe orice tip de suport de către organizator și/sau subcontractantii sai cu ocazia înscrierii, participării la Concurs, extragerii și acordării premiilor.

Angajații sau colaboratorii Organizatorului, rudele și afinii acestora până la gradul ÎI inclusiv, precum și toate celelalte persoane implicate în acest proiect nu vor putea participa la acest Concurs, în sensul că nu li se vor putea acorda niciun fel premii.

Organizatorul își rezerva dreptul de a anula, în mod justificat, orice participare.

ACORDAREA PREMIULUI

După validarea fiecărui câștigător, organizatorul vă trimite pe email-urile asociate conturilor câștigătorilor codul de voucher.

Premiul acordat nu poate fi înlocuit cu alte premii; în cazul refuzului unui câștigător de a beneficia de premiul castigat, așa cum este acesta descris în regulament, acesta vă pierde dreptul de atribuire a premiului.

Premiul respectiv se vă mai atribui doar la dispoziția Organizatorului. Orice revendicare venita de la oricare dintre câștigătorii anunțați conform mecanismului de mai sus, după perioada indicata de organizator, este lipsita de efect.

PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA

Premiile acordate în concurs constau în 10 vouchere AntenaPLAY, cate unul pentru fiecare zi de concurs. Valoarea bruta a unui voucher este de 74,97 lei. Valoarea totala a Premiilor este de 749,7 lei. Fiecare participant poate căștiga o singura data.

Voucherul nu poate fi preschimbat în bani, schimbat și nici răscumpărat.

Premiile obținute de concurentul/concurenții câștigători vor fi trimise de către Antena Tv Group în termen de maxim 10 zile de la data încheierii Concursului.

Proiectul vizat de prezentul regulament se desfășoară în acord cu prevederile Codului Fiscal valabil la data semnării prezentei, astfel impozitul pentru premii vă fi reținut de către « Antena TV Group S.A.» din premiul cuvenit concurentului/concurenților câștigători.

Premiile cu o valoare totala mai mica de 600 de lei sunt neimpozabile.

Orice obligații de natura fiscala sau de orice alta natura în legătură cu premiile câștigate sunt în sarcina exclusiva a Concurentului.

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul concursului, Antena TV Group S.A., este în egală măsură și operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal. In acest sens, Operatorul va aduce la cunostinta urmatoarele informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

Categorii de Date cu caracter personal prelucrate. Colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal pe care dumneavoastră („Persoana vizată”) ni le comunicati la inscrierea si participarea in concurs. Datele colectate constau in nume, prenume, adresa e-mail.

Prin participarea la concurs utilizatorul accepta sa fie contactat pe e-mail in scopul receptionarii premiului.

Scopurile în care sunt prelucrate Datele și temeiul juridic al prelucrării. Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si procesate pentru înscrierea si participarea dumneavoastră în concursul Ghicește prețul cel bun”.

care, din punct de vedere juridic, implică temeiul încheierii si executarii unui contract între participant și organizator, precum si temeiul interesului legitim al Operatorului de a verifica varsta persoanelor participante la concurs, fiind admise doar persoanele majore, condițiile contractuale fiind cele mentionate in prezentul Regulament. Semnatura este prelucrata cu ocazia si in scopul acordarii premiilor castigate.

Totodata, datele dvs. de contact vor fi utilizate de Organizator si pentru comunicarea cu dumneavoastră prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent în legătură cu activitatea noastră, prin transmiterea de newsletter, anunțuri și alte informații cu privire la serviciile, produsele și tehnologiile Societății sau ale oricărei alte societăți din cadrul Intact Media Group, precum și despre evenimente și proiecte ale Societății sau ale oricărei alte societăți din cadrul Intact Media Group sau pentru sondaje în rândul clienților, campanii de marketing, analiză de piață, tombole, concursuri sau alte activități ori evenimente promoționale. Pentru aceste scopuri, ne bazăm pe temeiul consimțământului dumneavoastră.

De asemenea, vă vom oferi posibilitatea de a nu mai participa în orice moment, în cazurile în care nu doriți să mai primiți comunicari de marketing. Puteți astfel alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing/ newsletter în orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecărui newsletter sau invitație la evenimente. De asemenea, în vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, puteți să ne transmiteți un e-mail la [email protected] sau să ne comunicați o scrisoare la adresa sediului social al Societatii.

Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia.

Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze profiluri ale dumneavoastră.

Destinatarii datelor. Datele dumneavoastră sunt colectate prin intermediul aplicatiei Antena 1 și pot fi dezvăluite către persoanele noastre împuternicite, în principal sponsori, prestatori de servicii sau colaboratori ai Societății, în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile premise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre, către alte societăți din grupul Intact Media Group; către instanțe de judecată, autorități de aplicare a legii, autorități de reglementare sau avocați sau alte persoane, dacă se dovedește necesar în mod just în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiție sau a unui drept natural, sau în scopul unui proces de soluționare a diferendelor. Societatea va păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și se va asigura că persoanele împuternicite folosesc măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare, în conformitate cu legea aplicabilă, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in alte state.

Durata stocării. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise prin prezenta sau până la momentul când vă retrageți consimțământul (daca este cazul). Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Societate a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță. Cu excepția cazului în care ne solicitați în mod expres să stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apărarea unui eventual drept în justiție fără perioadă de păstrare, formularele vor fi distruse și datele cu caracter personal vor fi șterse în termen de 3 ani de la data la care a fost incheiat concursul.

Drepturile persoanei vizate. Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de acces și dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea utilizării de către Societate a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care vă permite să primiți datele personale referitoare la dumneavoastră pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau să transmiteți aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege. Societatea va asigura exercițiul tuturor drepturilor dumneavoastră și de aceea, dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa [email protected] sau o notificare scrisă la adresa sediului social al Societatii. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Societatea va lua în considerare orice solicitări sau plângeri primite din partea dumneavoastră și vă vom transmite un răspuns imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea cererii. De asemenea, aveți dreptul de a adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București.

Securitatea datelor. Va asiguram ca datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, in condiții de securitate si confidențialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atât intern, cat si in ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor noștri îndeplinirea acelorași condiții de Securitate si confidențialitate, in ce privește datele personale.

OBSERVAȚII

Participantii la concursul care face obiectul prezentului regulament se obliga sa respecte intocmai prezentul regulament. În cazul nerespectarii prezentului regulament de concurs premiul castigat nu se va acorda.

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul de concurs.

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul de concurs si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant.

Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care utilizatorii participanti completeaza datele solicitate pe site.

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care sunt acordate premiile vor fi facute la adresa Organizatorului, pana la sfarsitul Concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului Organizatorului.

Organizator,

ANTENA TV GROUP S.A.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x