Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

concurentii pretul cel bun Galerie
Ediția de azi a show-ului Prețul cel bun vine cu concurenți frumoși și norocoși | Antena 1

Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor. Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun.

Primii 4 concurenți care au intrat în joc au fost Andreea din București, director al unei agenții de turism, căsătorită și cu un băiețel care i-a spus să-i aducă orice premiu de la emisiune, numai să-i aducă ceva.

Cel de-al doilea concurent este Viorel Bălan, programator, meserie despre care spune că este foarte bănoasă.

Concurentul se mândrește, printre altele, cu clipuri cu peste 50 de milioane de vizualizări, dar și cu talentul de a motiva oamenii, în calitate de speaker motivațional. Își dorește foarte mult să câștige o vacanță la arabi.

Cea de-a treia concurentă, doamna Elisabeta este extrem de încântată să-l cunoască personal pe Andrei Ștefănescu, este emoționată până la lacrimi și speră să câștige un premiu frumos.

Exercițiu de dicție cu numele unei concurente, Nicoleta Șușnea

Cea de-a patra concurentă este Nicoleta Șușnea, consilier vânzări încălțăminte. A venit la emisiune cu gândul să câștige și a fost cea mai aproape de prețul unui kilogram și jumătate de amandine, pentru care se licita prețul cel bun.

Citește și:Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Andrei Ștefănescu a avut parte și de un mic exercițiu de dicție când a venit vorba de prezentarea concurenței. A și complimentat-o, ca un domn, după ce i-a stâlcit foarte puțin numele, spre propriul amuzament.

Citește și:Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x