Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de dezvăluirile unei concurente

În ediția 67 a emisiunii Prețul cel bun, o concurentă a reușit să îi surprindă din plin pe Andrei Ștefănescu și pe Liviu Vârciu cu dezvăluirile făcute!

concurenta maria alaturi de liviu varciu Galerie
O concurentă i-a surprins pe toți cu dezvăluirile făcute, în ediția 67 a emisiunii Prețul cel bun | Antena 1

Patru concurenți și-au încercat norocul și s-au întrecut la ghicit costul unui brad de Crăciun artificial, de culoare albă. Dintre toți, cel mai bine s-a descurcat Maria, o tânără care a reușit să îi surprindă din plin pe Andrei Ștefănescu și pe Liviu Vârciu cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au fost luați prin surprindere de dezvăluirile unei concurente de la Prețul cel bun

Maria s-a descurcat cel mai bine la ghicit prețul corect al bradului, așa că a fost invitată să i se alăture lui Liviu Vârciu, pentru etapa următoare de concurs. Acesta a descusut-o pe tânăra ai cărui ochi albaștri i-a remarcat imediat.

„Sunt specialist în Resurse Umane. Ochii mei descoperă cele mai subtile abilități pe care voi nu știți că le aveți”, a dezvăluit concurenta.

Dorind să afle mai multe detalii despre Maria, Liviu Vârciu i-a pus mai multe întrebări, iar răspunsurile i-au luat prin surprindere pe cei din platou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de atitudinea pozitivă a concurentei din ediția 67 a emisiunii Prețul cel bun. Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi tot dialogul dintre aceștia.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie foarte mulată, ce i-a scos în evidență f... Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x