Căutare Live

Prețul cel bun, 13 aprilie 2022. Liviu Vârciu a învățat de la Aico să vorbească în limba kazahă. Ce a pus-o pe tânără să traducă

Liviu Vârciu a fost învățat de o concurentă din Kazahstan să vorbească în limba kazahă. Prezentatorul TV a pus-o pe Aico să traducă câteva propoziții din limba română în limba ei natală. Iată cât de savuros a fost momentul în care acesta a încercat să rostească cuvintele în kazahă.

Liviu Vârciu a fost învățat de o concurentă din Kazahstan să vorbească în limba kazahă.

Antena 1

Ediția 53 din sezonul 2 al emisiunii Prețul cel bun a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o figură exotică. Aico a plecat din Kazahstan în urmă cu 10 ani pentru a se stabili alături de soțul său în România.

Concurenta a atras imediat atenția telespectatorilor cu trăsăturile sale superbele, energia pozitivă și felul carismatic. Aceasta a dezvăluit că și-a dorit să participe la Prețul cel bun pentru a-și încerca norocul și a-i cunoaște pe cei doi prezentatori simpatici ai show-ului.

Deși nu se aștepta să câștige vreo licitație în această seară, se pară că norocul i-a surâs lui Aico. Tânăra mămică a ghicit prețul cel bun al unui fier de călcat vertical, lucru care a dus-o în etapa următoare a jocului.

Citește și: Prețul cel bun, 12 aprilie 2022. Liviu Vârciu, surprins de intenția doamnei Maria. Cu ce gânduri a venit conurenta

„Nu-mi vine să cred! Am reușit și eu. (...) Am câștigat până acum dragoste și un băiat care seamănă cu mine”, a fost reacția acesteia.

Liviu Vârciu s-a decis să o mai ajute pe concurentă să scape de emoții prin câteva întrebări savurose: „Se prinde Antena 1 în Kazahstan? Aveți antenă cu satelit în Kazahstan?”.

„Avem, avem!”, i-a răspuns ea.

Liviu Vârciu i-a spus lui Andrei Ștefănescu că este frumos în limba kazahă

De curiozitate, Liviu Vârciu a pus-o pe Aico să traducă din română în limba kazahă: „Soacra mea este model!”.

Prezentatorul TV nu s-a putut abține și a încercat să repete propoziția în limba kazahă. Acesta a surprins telespectatorii pentru că s-a descurcat foarte bine. Din peisaj nu au lipsit glumele și replicile savuroase.

Citește și: Prețul cel bun, 11 aprilie 2022. Mirela l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu când i-a spus ce profesie are: „E minunat ce faci”

De asemenea, Aico i-a spus în kazahă lui Liviu Vâciu că este frumos, iar artistul a apelat la un gest neașteptat. Prezentatorul s-a decis să îi facă același compliment în limba kazahă colegului său de platoul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 12 aprilie 2022. Liviu Vârciu, surprins de intenția doamnei Maria. Cu ce gânduri a venit conurenta... Prețul cel bun, 14 aprilie 2022. Mara l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu cu pasiunea sa neobișnuită. Ce hobby are tână...
Ultimele știri
x