Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 martie 2022. Concurenta de la Prețul cel bun care a uimit cu sinceritatea și l-a amuzat pe Liviu Vârciu

Nici de această dată emisiunea Prețul cel bun nu a dus lipsă de concurenți cu adevărat savuroși și carismatici. În ediția din 22 martie, o participantă foarte simpatică i-a atras atenția lui Liviu Vârciu cu sinceritate sa. Dialogul cu doamna Alexandra este de departe delicios!

Prețul cel bun, 22 martie 2022. Concurenta de la Prețul cel bun care a uimit cu sinceritatea și l-a amuzat pe Liviu Vârciu Galerie
Concurenta de la Prețul cel bun care a uimit cu sinceritatea și l-a amuzat pe Liviu Vârciu | Antena 1/ Prețul cel bun

Cu zâmbetul pe buze și foarte energică a pășit în fața lui Liviu Vârciu pentru următoarea etapă în concursul Prețul cel bun, etapă menită să-i aducă și mai multe premii și mai multă distracție și bucurie.

Ce a dezvăluit concurenta Alexandra l-a amuzat pe Liviu Vârciu

Iată că până să înceapă jocul, curiozitatea lui Liviu Vârciu a trecut dincolo prețurile jocului,acesta a fost curios să afle cum se înțelege cu soțul ei.

Doamna Alexandra a dezvăluit că din când în când îi verifică soțului ei telefonul, dar doar noaptea! Lucru care l-a amuzat teribil pe Liviu Vârciu, care i-a atras de asemenea atenția soțului aflat în public: “Vezi că este sinceră!”.

“Oprește-te un pic cu sinceritatea!”, a mai adăugat Liviu Vârciu!

Concurenta simpatică a mai povestit că este proaspăta mămică a unei fetițe și se bucură foarte mult de minunea sa.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 21 martie 2022. Ruslan Vieru, concurentul căruia îi surâde ideea de colaborare cu Liviu Vârciu. Ce i-a z... Prețul cel bun, 23 martie 2022. Concurentul care a impresionat cu povestea sa. Ce l-a uimit cel mai tare pe Andrei Ștefă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x