Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel nu a câștigat vacanța în Mexic. Ce i-a zis Liviu Vârciu soțului ei

Norocul s-a ținut lanț de Alexandra Drăgănel. După ce a câștigat mai multe electrocasnice, concurenta de la Prețul cel bun a nimerit 95 la ultima probă: Roata.

Norocul s-a ținut lanț de Alexandra Drăgănel. După ce a câștigat mai multe electrocasnice, concurenta de la Prețul cel bun a nimerit 95 la ultima probă: Roata

Antena 1

Primul care a rotit a fost Cristian. Roata s-a oprit la 85 și concurentul părea calificat la jocul final. El a ales să rămână la 85 și să nu mai rotească.

”Ești în Finală”, i-a zis atunci Liviu Vârciu. Monica nu a fost la fel de norocoasă. Roata s-a oprit la 10 la prima încercare și la 5 a doua oară.

”Ați dat 15, din păcate”, a spus prezentatorul show-ului quiz după ce concurenta nu a reușit să se califice în Finală.

A venit rândul Alexandrei să învârtă roata și aceasta s-a oprit la 95. Asta a însemnat ”eliminarea” lui Cristian.

”Vai ce mă bucur. E o bucurie în interiorul meu”, a zis Liviu Vârciu. Nici Maria nu a reușit să o întreacă pe Alexandra, astfel că ea a jucat Finala Prețul cel bun din 22 noiembrie 2021.

Alexandra Drăgănel nu a câștigat vacanța în Mexic la Prețul cel bun

Alexandra Drăgănel a avut 750 de lei marja de eroare. Premiul cel mare consta într-o vacanță pentru două persoane în Mexic.

Alexandra Drăgănel a avut 750 de lei marja de eroare. Premiul cel mare consta într-o vacanță pentru două persoane în Mexic, 7 zile all inclusive.

Concurenta a afirmat că prețul cel bun pentru vacanță este 15.000 de lei. Însă a fost departe de suma reală. 11950 lei a fost prețul cel bun.

”Nu mai plec”, a zis Alexandra și Liviu Vârciu nu a ratat ocazia de a o tachina. ”Ștefane, nu mai pleacă, nu scapi”, i-a zis el soțului ei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel l-a intrigat pe Liviu Vârciu. De ce i-a spus ”De aia ești singură”... Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timp ce folosea o râșniță. Ce s-a întâmpl...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x