Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Maria Boghiu l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i-a ”oprit circulația”

Doamna Maria Boghiu de la Prețul cel bun l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i ”s-a oprit circulația” după ce concurenta, emoționată peste măsură, l-a strâns foarte tare de braț.

Doamna Maria Boghiu de la Prețul cel bun l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i ”s-a oprit circulația” după ce concurenta, emoționată peste măsură, l-a strâns foarte tare de braț

Antena 1

”Eu? Am emoții de mor. O să leșin”, i-a zis Maria lui Andrei Ștefănescu după ce acesta a afirmat că ea este următoarea persoană care va participa la jocul lui Liviu Vârciu.

”Simt, m-ai strâns de mână de mi-ai oprit circulația.”, a replicat coprezentatorul. Concurenta a afirmat că se pricepe la prețuri și că lucrează în vânzări.

Cu toate că l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu, Maria nu a avut succes la licitație. În fața celor patru concurente a apărut un ceas vintage, sub formă de telefon.

Maria a afirmat că prețul cel bun pentru obiect este 270. Eliza a mai scăzut și a pariat pe 249. Irina a susținut, sigură pe ea, că prețul cel bun este 150. Monica a fost cea care s-a calificat pentru runda următoare. A spus că prețul cel bun al ceasului este 90 și s-a apropiat cel mai mult de cel adevărat: 134.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x