Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 octombrie. Vasile este primar și a ghicit cu exactitate valoarea unui produs. Cum a reacționat Liviu Vârciu

Vasile, primar într-o comună din județul Dâmbovița, a venit la Prețul cel bun, însoțit de echipa sa de la primărie. 

primar-vasile-pretul-cel-bun-colaj Galerie
Primarul Vasile a câștigat 1000 de lei la Prețul cel bun | Antena 1

Primarul a ghicit prețul cel bun al unui roboțel electronic, cu capacitatea de urmărire a unei traiectorii, care reacționează la sunete și are capacitate de redare a mesajelor scurte.

Așadar, primarul Vasile a ghicit că roboțelul valorează 109 lei și a câștigat din start 1000 de lei.

Liviu Vârciu a fost uimit de faptul că primarul a ghicit exact prețul robotului și l-a întrebat cum a fost posibil.

Citește și: Prețul cel bun, 26 octombrie. Florica le-a dat o lecție de viață lui Andrei Ștefănescu și lui Liviu Vârciu: „Nimic nu e greu”

Cum a reacționat echipa lui Vasile, când primarul a ghicit Prețul cel bun

„Mi-am ascultat echipa de la primărie. Funcționarii publici de la primărie”, a răspuns Vasile.

„Vezi ce înseamnă un primar adevărat? Își ascultă echipa”, a spus Andrei Ștefănescu.

Funcționarele din public au fost încântate de reușita primarului și au aplaudat în picioare.

Liviu Vârciu a fost, totuși, încântat mai degrabă de profesia pe care a avut-o Vasile înainte de a deveni primar și anume aceea de pompier: „Pentru asta vă strâng mâna”, a spus Liviu Vârciu.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 20 octombrie. Concurentul care a luat locul cameramanului. De ce a fost trimis să facă asta

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 19 octombrie. Concurenta pe nume Andreea Bălan, care dansează exact ca bine-cunoscuta vedetă

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 27 octombrie. Andrei a venit încrezător în forțele sale, însă i-a dat emoții lui Liviu Vârciu. Cum s-a d... Prețul cel bun, 28 octombrie. Alexandru a căzut în genunchi de bucurie când a aflat ce a câștigat. Cu ce premiu a plecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x