Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 aprilie 2022. Andrei Ștefănescu i-a uimit pe toți cu o dezvăluire neașteptată despre el. Ce a zis

În ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun, din data de 28 aprilie 2022, Andrei Ștefănescu i-a surprins pe toți cu o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

colaj foto cu liviu varciu, andrei stefanescu si mattias la pretul cel bun Galerie
Andrei Ștefănescu i-a surprins pe mulți în ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun | Antena 1

În ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu Vârciu a pregătit noi premii valoroase pentru concurenții care au ales să își încerce norocul în emisiune.

Atunci când Mattias a prezentat primul obiect licitat, Andrei Ștefănescu a făcut o dezvăluire complet neașteptată, ce i-a surprins pe toți.

Andrei Ștefănescu a făcut o dezvăluire inedită în ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1

Primul obiect licitat în ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 a fost o furculiță telescopică. Acesta a fost momentul în care Andrei Ștefănescu a avut un moment de maximă sinceritate și a recunoscut că și el a avut în casă un astfel de obiect, pe care l-a folosit nu doar la grătare, ci și cu alte scopuri.

Citește și: Prețul cel bun, 27 aprilie 2022. Liviu Vârciu a avut o rugăminte neașteptată pentru Iuliana Luciu

„Cine a inventat-o să-i dea Dumnezeu sănătate și numai cine nu s-a fript făcând grătare nu mă înțelege. Și te poți și scărpina pe spate cu ea. Eu am avut și era genială”, a dezvăluit acesta, în timpul emisiunii, spre marea surprindere a tuturor.

„Și după care mâncai”, a completat Liviu Vârciu,

„După care mâncam, îți dai seama. Dar era de pe spatele meu până la urmă, care e problema?!”, a fost reacția și mai surprinzătoare a vedetei.

Citește și: Prețul cel bun, 26 aprilie 2022. Liviu Vârciu a fost uimit de tatuajul descoperit la iubita unui concurent

„A cumpărat cineva așa ceva?!”, s-a amuzat Liviu Vârciu, la final.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 64 a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul din emisiune și să afli ce dezvăluiri a făcut apoi una dintre concurente.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 27 aprilie 2022. Liviu Vârciu a avut o rugăminte neașteptată pentru Iuliana Luciu... Prețul cel bun, 29 aprilie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit un cadou neașteptat de la Titi Tudor-Prosop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x