Căutare Live

Prețul cel bun, 8 noiembrie. Concurenta care a venit să se căsătorească l-a refuzat pe Andrei Ștefănescu. Care e motivul

În ediția 46 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Concurenții erau gata să aibă parte de câștiguri substanțiale.

Doamna Gica și-a luat revanșa. După ce Andrei i-a greșit numele atunci când a invitat-o la pupitru, concurenta a demonstrat că e pregătită să înfurnte orice, ghicind prețul cel bun.

Antena 1

Doamna Gica și-a luat revanșa. După ce Andrei i-a greșit numele atunci când a invitat-o la pupitru, concurenta a demonstrat că e pregătită să înfurnte orice, ghicind prețul cel bun.

Doamna Gica a ghicit prețul unei decorațiuni, un trandafir suflat cu aur. Pentru acest produs, ea a licitat 99 lei, fiind cel mai aproape de prețul cel bun. Liviu a chemat-o lângă el și a întrebat-o câteva lucruri despre ea.

Doamn Gica este din București, a fost croitoreasă și acum a ieșit la pensie. Ochiul ei ager de croitoreasă nu putea trece cu vederea un accident vestimentar din ținuta lui Liviu. Concurenta a observat un defect la pantalonii lui Liviu Vârciu.

Doamna Gica, pregătită să se mărite

“Dar stai așa. Ai o gaură la pantaloni. Să nu mai apari! Ți-o cos în pauza de publicitate. Sunt croitoreasă”, spune doamna Gica.

Pe lângă dorințele pe care le are legate de premii, unde a zis că ar vrea bani, un televizor sau ceva ustensile de bucătărie, doamna Gica a mai adăugat:

“Și poate găsesc și eu pe cineva că sunt singură și neliniștită”, spune concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 4 noiembrie. Meseria pe care o concurentă o are l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să spună „Wow”. Cu ce se ocupă

“Pâi de ce nu spuneți, doamnă, că suntem exact la emisiunea potrivită”, spune Liviu Vârciu.

“Doamnă, eu am și televizor și bucătărie. Ofer tot”, i-a transmis Andrei Ștefănescu.

“Auzi, ești cam chelos. Aș vrea pe cineva cu păr mai mult”, i-a răspuns doamna Gica.

Doamna Gica a jucat Plinko. Concurenta a câștigat 4 jetoane după ce a ghicit prețul aproximativ al produselor expuse. Doamna Gica a câștigat 2200 lei.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 4 noiembrie. Concurentul pentru care Liviu Vârciu a spus că îi va da un pic „de greutate” fiindcă are nevoie

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun,8 noiembrie.Concurentul poreclit de Liviu "domnul artist".“Înainte de a învăța să citesc, am în... Prețul cel bun, 9 noiembrie. Mihai, concurentul pentru care a decis mai mult iubita. Ce surpriză dorește să îi facă...
Ultimele știri
x