Căutare Live

Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștefănescu

În ediția 47 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Nicolian este încă îndrăgostit.

Atunci când Andrei Ștefănescu l-a chemat la pupitru, Nicolian i-a oferit un sărut lung soției sale, pentru a-I purta noroc. Prezentatorul a rămas surprins.

Antena 1

Atunci când Andrei Ștefănescu l-a chemat la pupitru, Nicolian i-a oferit un sărut lung soției sale, pentru a-I purta noroc. Prezentatorul a rămas surprins.

“Ohoohoo, că aveți timp și acasă. (...) Ce frumos v-ați pupat! E soția dumneavoastră, nu? Bine că n-ați pupat pe altcineva că de bucurie, nu mai știi pe unde e”, i-a spus Andrei Ștefănescu.

“Să ne delimităm”, a răspunsul concurentul.

Cu toate acestea, Nicolian o strânsese atât de tare în brațe pe soție, încât ecusonul cu numele ei, Amgelica, s-a lipit de bluza lui.

Nicolian, concurentul care o sărută pasional pe soția lui pentru a avea noroc

Se pare, totuși, că soția lui chiar i-a purtat noroc, pentru că s-a apropiat de pretul cel bun al lampii cu meduze expusă de Liviu Vârciu.

Nicolian vine din București, este pensionar militar și lucrează în prezent ca technician de probleme de securitate.

Citește și: Prețul cel bun,8 noiembrie.Concurentul poreclit de Liviu "domnul artist".“Înainte de a învăța să citesc, am învățat să clămpănesc"

Concurentul a povestit că el și soția s-au cunoscut la Brașov. El îmbrăcat în uniforma militară, fiind pe atunci în vacanță cu colegii.

“Păi de-aia mă..Înalt și ce-a zis când te-a văzut? Al meu e. Uite ce a zis”, a mai adăugat Liviu Vârciu.

Nicolian și soția lui au împreună doi băieți căsătoriți și este și bunic.

La Balanță, Nicolian a câștigat o mașină de spălat.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 8 noiembrie. Gafa prezentatorului care a făcut-o pe concurentă să își dorească să câștige. “Vreau să-i nimicesc”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurenta norocoasă care și-a probat premiul imediat ce l-a câștigat. Despre ce premiu est... Prețul cel bun, 10 noiembrie. Doamna Doina, "româncuța" care a câștigat chiar de ziua ei de naștere. Ce premiu...
Ultimele știri
x