Antena Căutare

Celebrul Chef Nicolai Tand, nuntă ca-n povești chiar la el în OGRADĂ! Ce SURPRIZĂ au avut invitații

Monica și Nicolai Tand au avut cea mai frumoasă nuntă din Maramureș! Cei doi s-au căsătorit chiar în curtea unde celebrul chef a copilărit, iar imaginile sunt cu adevărat spectaculoase!

Prietenii cei mai apropiați, familia, locurile natale, tradiții și un decor de vis. Așa se poate descrie în câteva cuvinte nunta Monicăi și a lui Nicolai Tand, vedeta Antena Stars. Căsătoriți civil acum câțiva ani, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar locul în care au ales să facă asta a fost, cum poate era de așteptat, Maramureșul istoric!

Nunta a avut loc chiar la ei în ogradă, în casa în care Nicolai a și copilărit. Monica s-a ocupat îndeaproape de tot ce a însemnat amenajarea locului, a mesei, așă că la final totul a fost transformat într-o poveste.

Și, pentru că sunt doi moroșeni veritabili, nu puteau lipsi tradițiile.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre nunta pe care a făcut-o Nicolai Tand!

Sore arată într-o formă de zile mari! Artista a dezvăluit care este SECRETUL... Florin Ristei a făcut show cu Diana Munteanu, chiar în timpul emisiunii! „Adică eu practic sunt o gloabă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x