Antena Căutare

Dan Negru demaschează vedetele pe Scena Misterelor: ”Emisiunea nu are nicio treabă cu măștile de Revelion”

Dan Negru revine la Antena 1 cu un super show, ”Scena Misterelor, în care vor fi prezenți invitați de calibru. Alături îi va fi și Romică Țociu, care este coprezentator.

Dan Negru revine la Antena 1 cu un super show, ”Scena Misterelor, în care vor fi prezenți invitați de calibru. Alături îi va fi și Romică Țociu, care este coprezentator.

În cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, Dan Negru a vorbit despre noul show de la Antena 1 și a precizat că emisiunea nu are nicio legătură cu show-ul difuzat în noaptea de Revelion.

”Încercăm să găsim un drum spre telespectatori. Vor fi o mulțime de oameni, o mulțime de vedete. Nu are nicio treabă cu Revelionul. Sunt măștile, într-adevăr, dar nu are legătură.”, a mărturisit Dan Negru.

Ce alte mărturisiri a mai făcut Dan Negru, aflați în clipul de mai sus!

Pepe, dezvăluiri despre show-ul Scena Misterelor: ”E savuroasă emisiunea. Dacă vreți să râdeți cu lacrimi, uitați-vă!”... Diana Munteanu, cu ochii în lacrimi, în ultima ediție a emisiunii ”Prietenii de la 11”: ”Mi-a plăcut să fiu lângă voi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x