Antena Căutare

Paula Seling „a dat din casă”! Gestul frumos pe care soțul ei nu îl mai face pentru ea. „Era nemaipomenit” - Video

Paula Seling a făcut dezvăluiri, miercuri, la „Prietenii de la 11”, despre relația pe care o are cu soțul ei și despre un gest pe care acesta obișnuia să îl facă pentru ea.

Paula Seling a făcut dezvăluiri, miercuri, la „Prietenii de la 11”, despre relația pe care o are cu soțul ei și despre un gest pe care acesta obișnuia să îl facă pentru ea.

„Obișnuiam să beau cel mult două cafele pe zi, dar cea de dimineață era importantă, mai ales că era făcută de soțul. Îmi făcea el cafeaua și acesta era un gest nemaipomenit. Acum, a venit cu ceaiul, dar nu e la fel, nu e la fel de mult efort”, a povestit Paula Seling.

Artista a spus și că nu sărbătorește în mod special Ziua Îndrăgostiților, Valentine's Day.

„Noi ne manifestăm altfel iubirea și romantismul, nu neaparat de Valentine's Day sau de Dragobete ”, a spus Paula Seling.

„Probabil că o să o celebrăm frumos, cântând”, a mai spus ea.

Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, formează un cuplu de 14 ani.

Artista a cântat la „Prietenii de la 11” melodia „După noapte, vine zi”.

Actorii din „Fructul Oprit”, dezvăluiri emoționante despre iubire și Valentine's Day! „Au fost momente în care am uitat ... Cum putem învăța copiii să mănânce sănătos! Unde greșesc cei mai mulți părinți – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x