Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Prietenii de la 11

Totul despre cel mai tânăr câştigător de "iUmor"! Cine este Andrei Cojocaru: "După ce am aflat că am luat marele premiu, mama mi-a făcut clătite. Suntem o familie modestă"

La doar 18 ani, Andrei Cojocaru este cel mai tânăr câştigător iUmor! Tânărul a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 20.000 de euro!

La doar 18 ani, Andrei Cojocaru este cel mai tânăr câştigător iUmor! Tânărul a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 20.000 de euro!

"M-am gândit că e o oportunitate să îmi bat joc de cineva şi să pot să iau şi bani. Mai scrisesem chestii până la iUmor. De prin clasa a VII-a am început. Anul ăsta dau BAC-ul, aşa că asta e o pauză de la învăţat", a povestit Andrei Cojocaru.

"Mama mi-a făcut clătite după ce a aflat că am câştigat marele premiu. Suntem o familie modestă, părinţii nu îmi pot oferi tot ce îmi doresc să am, aşa că e bine să ştiu că am câştigat nişte bani. Am multe de spus şi sper să mă audă cât mai mulţi oameni. Nu doresc să dezvălui ce voi face cu premiul", a mai spus câştigătorul "iUmor".

Versurile lui Andrei, o satiră la adresa superficialității unor vedete autohtone, au rezonat cu cei trei membri ai juriului. ”Ai avut câteva asocieri de cuvinte, rime, foarte interesante. Dacă la 18 ani scrii atât de bine, la 40 de ani vei fi un geniu al rap-ului!”, a spus Cheloo. Singura dezamăgire a celor trei jurați a fost că Andrei nu avut câteva versuri acide și la adresa lor. ”Am rămas absolut fascinat! Ce bucurie de om!”, l-a lăudat Mihai Bendeac, in Marea Finală.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube