Antena Căutare

WOW! Valentinei Pelinel a recunoscut! Când se întoarce acasă Cristi Borcea: "Îl așteptăm și eu și Milan"

S-a zvonit că se vor căsători, au deja un copil împreună, pe Milan și speră ca, în curând, să devină o familie adevărată. Valentina Pelinel a acordat un interviu Prietenilor de la 11, în care a vorbit deschis despre dorința de a-l avea alături de Cristi Borcea, tatăl fiului ei. Valentina și-a exprimat, fără rețineri, dorul de Borcea: „Sper să vină cat mai repede acasă”, a mărturisit blonda.

S-a zvonit că se vor căsători, au deja un copil împreună, pe Milan și speră ca, în curând, să devină o familie adevărată. Valentina Pelinel a acordat un interviu Prietenilor de la 11, în care a vorbit deschis despre dorința de a-l avea alături de Cristi Borcea, tatăl fiului ei. Valentina și-a exprimat, fără rețineri, dorul de Borcea: „Sper să vină cat mai repede acasă”, a mărturisit blonda.

Unde eşti, tu, REGE, să-l auzi?! Florin Ristei, variantă senzaţională, CUM ALTFEL?!, a piesei "Human Nature". ... Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. Jurata de la "Te cunosc de undeva!" recunoaşte: "Încercăm să îi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x