Antena Căutare

Arată bine de tot, dar nu le-a plăcut deloc! Marius a făcut show la Rămân cu tine, dar un lucru a pus toate tinerele pe fugă

În a noua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, un moment de senzație a fost atunci când în platou și-a făcut apariția un nou pretendent, pe nume Marius.

Marius s-a prezentat în a noua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

În pași de dans și cu o energie ieșită din comun, Marius a făcut spectacol încă din primele secunde petrecute în platou.

Atitudinea și zâmbetul au fermecat instant nouă din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Marius a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Marius, ultimul pretendent din ediția a noua a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Arată bine de tot, dar nu le-a plăcut deloc! Marius a făcut show la Rămân cu tine, dar un lucru a pus toate tinerele pe fugă

Marius

Marius, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Robert, tatuator cu talent la gătit! Fetele de la „Rămân cu tine” suspină după el!

"Lucrez în IT de vreo 10 ani. A început dintr-o pasiune și după s-a transformat în afacere. În momentul de fața lucrez în propria companie. Îmi place foarte mult să fac sport, merg la sală de fiecare dată când am ocazia. În trecut am fost vicecampion national la bodybuilding. Îmi place să citesc foarte mult." , s-a descris pretendentul.

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Ioan.

Apoi am descoperit ce talent ascuns are tânărul! Acesta a început să facă striptease, însă deznodământul nu a fost unul tocmai bun, căci pupitrele s-au înroșit toate.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x