Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Robert, tatuator cu talent la gătit! Fetele de la „Rămân cu tine” suspină după el!

În a noua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Robert, din București, a intrat în platou plin de energie.

Robert s-a prezentat în a noua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Atitudinea și zâmbetul au fermecat instant treisprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Robert a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Robert, al doilea pretendent din ediția a noua a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Robert, tatuator cu talent la gătit! Fetele de la „Rămân cu tine” suspină după el!

Robert, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

"Lucrez la un salon de tatuat, m-am apucat în urmă cu 3 ani. Am descoperit această pasiune, privindu-l pe prietenul meu și m-am îndrăgostit de această meserie. Visul meu este să îmi deschid propriul salon de tatuat. Îmi place foarte mult să gătesc. Îmi place să fiu romantic, îmi place să-mi surprind iubita, îmi place să fac cadouri, îmi place să ofer flori.", s-a descris pretendentul.

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Robert.

După ce le-a încântat pe tinere, pretendentul a plecat la întâlnire cu Monica.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Video