Antena Căutare

Alexandru și Ana Maria, întâlnire romantică în casa Rămân cu tine! Ce s-a întâmplat între cei doi: "Mă simt excelent!"

În a saptea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Alexandru și Ana Maria au ales să meargă la o întâlnire romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Cum au decurs lucrurile între cei doi?

Alexandru s-a prezentat în a șaptea ediție a emisiuniiRămân cu tine de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Alexandru și Ana Maria de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost chiar Ana Maria. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

Alexandru și Ana Maria, întâlnire romantică în casa Rămân cu tine! Ce s-a întâmplat între cei doi: "Mă simt excelent!"

Alexandru și Ana Maria

Captură video

Ana Maria și Alexandru , la o întâlnire romantică în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Alex, din platoul emisiunii "Rămân cu tine"

"Am simțit să-l aleg pe el dintre toți băieții, petru că mi-a dat un vibe plăcut și mi s-a părut că poate face față și nebuniei mele când este cazul.", a fost reacția Biancăi, atunci când a fost întrebată ce părere are despre tânărul de lângă ea.

"Mă simt excelent! Ana este o tipă deosebită și caracterul ei se potrivește 100% cu imaginea pe care am văzut-o în studiou.", a dezvăluit Ionuț.

Ce s-a întâmplat la întâlnire? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Un artist neînțeles! A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Cătălin nu și-a întâlnit perechea la ... Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul Savin a cucerit-o pe Adriana de la „Rămân cu tine”: "Vreau mulț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x