Antena Căutare

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Alex, din platoul emisiunii "Rămân cu tine"

Alex din București a venit plin de optimism la cea de a șaptea ediție a emisiunii "Rămân cu tine", de la Antena 1. Tânărul a intrat în platou cu gândul de a-și găsi perechea.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Din cele douăzeci de fete aflate în fața tânărului pretendent, doar șapte au rămas în concurs, după apariția sa.

citește și: A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Gabi nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Alex, din platoul emisiunii "Rămân cu tine"

Alex, al doilea pretendent din cea de a șaptea ediție a emisiunii "Rămân cu tine"

În filmulețul de prezentare, cele șapte fete care au rămas în concurs au putut sa-l cunoască mai bine pe Alex, tânărul din București.

citește și:A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Gabi nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

Alex a venit la " Rămân cu tine" pentru a-și întâlni aleasa inimii

"Practic videografia și fotografia în fiecare zi. Am început ușor, ușor să fac călătorii așa de unul singur. Întăi în Europa, apoi în afara ei. Cea mai lungă a fost în America Latină. Am început cu Mexicul și am terminat cu Argentina. Pentru ca o femeie să intre în viața mea, în primul rând trebuie șa fie o reflecție a mea. Atracția se creează atunci când două persoane au destul de multe lucruri în comun. Nu sunt doctor, dar cu siguranță îți voi aduce o injecție de prospețime în viața ta. Aventura și esteticul sunt armele mele secrete", spunea Alex în filmulețul său de descriere.

După descrierea sa, Alex a primit numai cuvinte de laudă din partea fetelor.

Proba talentului, însă, a fost decisivă. Alex a pregătit un cocktail pentru fete. A lucrat ca barman și cunoaște foarte bine această meserie.

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Alex, din platoul emisiunii "Rămân cu tine"

Alex, pretendentul de la "Rămân cu tine"

După proba talentului, se care se pare că a trecut-o cu brio, trei fete au fost printre cele care au trăit emoții intense, însă, în final numai una a fost aleasa lui Alex.

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Alex, din platoul emisiunii "Rămân cu tine"

Alex de la "Rămân cu tine", la proba talentelor

citește și: Râzi cu lacrimi! Diana de la „Rămân cu tine”, la un pas să leșine când a văzut cine e pretendentul de azi! „Așa vrei tu să te măriți?

Norocoasa este chiar Ana Maria, tânăra care se ruga să fie cu noroc și cea care a degustat din cocktail-ul pregătit de pretendent.

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!", spunea tânăra la început, când Alex a intrta în platou și se pare că ruga i-a fost ascultată.

În schimb, pentru Diana s-a lăsat cu lacrimi, la refuzul pretendentului.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat în cadrul emisiunii "Rămân cu tine" de la Antena 1.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Gabi nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"... Paul și Veronica, potrivire de caracter! Ce au în comun cei doi tineri care au fost la întâlnire după emisiunea "Ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x