Antena Căutare

Concurentele de la "Rămân cu tine", cerință specială pentru Liviu Vârciu: "Aștept să vină direct cu inelul la mine"

Concurentele de la "Rămân cu tine" își caută alesul într-un show de zile mari. Nu rata diseară, de la 20:30, o nouă ediție a emisiunii prezentate de Liviu Vârciu, în care fetele nu se mai feresc să spună că îl așteaptă pe Făt-Frumos cu tot cu inelul de logodnă.

Diana, una dintre cele mai simpatice domnișoare dornice să se mărite, avertizează din start că miza ei este bărbatul, la pachet cu inelul.

"Eu v-am zis să-l pregătiți pe băiat cu inel cu tot", exclamă Diana, iar Vârciu vine cu o replică specific masculina: "Să nu ne grăbim totuși, cum vă grăbiți voi să apăsați butoanele asta, de m-ați mâncat". Își va găsi Diana alesul?

Luni seara, de la 20:30, la Antena 1, Liviu Vârciu promite spectacol, într-o nouă rundă de întâlniri savuroase între concurentele "Rămân cu tine" și pretendenții care pășesc în platou.

Citește și:

Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x