Antena Căutare

Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Un moment cu adevărat savuros din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a fost cel în care Sergiu Bulc a încercat să le cucerească pe concurente. Una dintre tinere i-a captat instant atenția lui Liviu Vârciu, prin ținuta nu tocmai cuminte pe care a ales-o!

În emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de tinere frumoase încearcă să își găsească jumătatea perfectă. Pretendenții vin în platou și se prezintă cât mai bine, în dorința lor de-a stârni interesul concurentelor.

Momente amuzante din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Acestea au la dispoziție un buton, pe care îl pot apăsa dacă au decis că nu sunt interesate de o întâlnire cu respectivul tânăr.

citește și: După votul de la X Factor, Sergiu a fost pus la zid de concurentele din emisiunea Rămân cu tine: „Știți cum se spune, în relațiile la distanță sunt fericiți toți patru”

Apoi, din cele care au fost cucerite, pretendentul își alege cu cine va petrece momente de neuitat, într-un cadru romantic. De fiecare dată când o concurentă pleacă alături de partenerul ales, o altă tânără îi ia locul.

Mirela a fost cea care a luat locul frumoasei Meda, care a ales să plece la întâlnire cu primul pretendent din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine”, pe nume Valentin Teacă!

Surpriza a fost mare atunci când și-a făcut apariția Mirela, o brunetă focoasă cu forme sexy și decolteu îndrăzneț.

Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Mirela, concurentă în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Mirela, concurentă în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mi-am luat tocurile alea înalte”, a fost răspunsul complet neașteptat al focoasei brunete cu decolteu periculos.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 ca să savurezi amuzantul moment!

citește și: „E frumos, e păpușel și mi-ar vopsi și rădăcinile, dar nu”. Mihai Pârvan n-a mai fost star printre femei! Concurentele de la Rămân cu tine l-au amendat

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia

„E frumos, e păpușel și mi-ar vopsi și rădăcinile, dar nu”. Mihai Pârvan n-a mai fost star printre femei! Concurentele d... Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x