Antena Căutare

Jassim Al Hamdani de la „Rămân cu tine”, viață de film! Pretendentul l-a întâlnit pe Messi și a făcut spectacol în Dubai

În a cincea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Liviu Vârciu l-a prezentat pe primul pretendent care își dorește să își găsească iubita ideală!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

În a cincea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de concurente au trăit o surpriză uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Jassim-Mohamad Al Hamdani.

Jassim a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Tânărul și-a făcut apariția în platoul emisiunii pe o melodie lentă, iar zâmbetul de milioane a fermecat instant nouă din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

citește și: Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Jassim, primul pretendent din ediția a cincea emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Jassim Al Hamdani de la „Rămân cu tine”, viață de film! Pretendentul l-a întâlnit pe Messi și a făcut spectacol în Dubai

Jesse

Jassim, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

citește și: Sunt frumoși foc și deja se iubesc! Armand și Bianca de la „Rămân cu tine” formează cuplul perfect: „Câteva sute de kilometri nu sunt un impediment”

"Sunt din Otopeni. Tata este irakian, mama este româncă. Mă consider un tip foarte norocos. Am lângă mine doi părinți care au fost alături de mine în momente bune și în momente mai puțin bune. Am lucrat în Dubai timp de 9 ani. Am fost producătorul și project managerul unei emisiuni de talent show sportiv. Mă consider o fire sociabilă, optimistă și serioasă în ceea ce privește relațiile de lungă durată. Am fost căsătorit 12 ani și jumătate. Am un băiețel și am rămas în relații foarte bune cu fosta soție." , s-a descris pretendentul,

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 ca să vezi momentul lui Jassim-Mohamad Al Hamdani.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

După sărutul pasional au mers la întâlnire! Ce s-a întâmplat între Ionuț Anghel și Alexa de la „Rămân cu tine”... A fost dragoste la prima vedere, la „Rămân cu tine”! Marinel a făcut show cu talentul său ascuns și a cucerit-o pe Ana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x