Antena Căutare

Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

În a patra ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Liviu Vârciu l-a prezentat pe primul pretendent care își dorește să își găsească iubita ideală!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

În a patra ediție a emisiuniiRămân cu tinede la Antena 1, cele douăzeci de concurente au trăit o surpriză uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Ionuț Anghel.

citește și: Surpriza trăită de Florentina de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Edy! Ce s-a întâmplat între cei doi: "O să spun că primit inelul!"

Tânărul și-a făcut apariția în pași de dans, iar energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant treisprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Ionuț Anghel a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Ionuț Anghel, primul pretendent din ediția a patra a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Sărut pasional la "Rămân cu tine!" Burlacul Ionuț Anghel i-a cucerit inima concurentei Alexa: "Hai să fugim în lume!"

Ionuț Anghel, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Ionuț Anghel, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

"Sunt din Constanța, iar de profesie sunt antrenor de fitness. Ce mă face pe mine diferit de alți bărbați? Este faptul că sunt foarte spontan, îmi place foarte mult să improvizez. Mi-aș dori să-mi găsesc pe cineva cu care să pot să călătoresc.", s-a descris pretendentul.

citește și: „La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Ionuț.

La final, chipeșul Ionuț a avut parte de un sărut pasional din partea unei concurente, care s-a îndragostit din primele secunde de el.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Surpriza trăită de Florentina de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Edy! Ce s-a întâmplat între cei doi: "O să spun... „Să vină nașa”. Eric a încins scena emisiunii „Rămân cu tine” cu o sârbă de senzație! „La nunta mea uite așa să dansăm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x