Antena Căutare

Paul și Veronica, potrivire de caracter! Ce au în comun cei doi tineri care au fost la întâlnire după emisiunea "Rămân cu tine"!

Paul și Veronica au avut parte de o întâlnire emoționantă, după ce în ediția a șasea cei doi au plecat ținându-se de mână, pentru a se cunoaște mai bine.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Paul s-a prezentat în a șasea ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

citește și: Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis

Paul și Veronica de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

Paul și Veronica, potrivire de caracter! Ce au în comun cei doi tineri care au fost la întâlnire după emisiunea "Rămân cu tine"!

Paul și Veronica în emisiunea " Rămân cu tine"

La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost Veronica. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt. În timpul întălnirii cei doi au descoperit multe lucruri în comun pe care cei doi le au.

Paul și Veronica, potrivire de caracter! Ce au în comun cei doi tineri care au fost la întâlnire după emisiunea "Rămân cu tine"!

Paul și Veronica, la întâlnire

La final, Veronica părea foarte hotărâtă să rămâna cu Paul.

"Paul, rămân cu tine!", a exclamat tânăra din Ucraina.

Cum a decurs întâlnirea celor doi și ce lucruri au în comun, dar și ce au descoperit unul despre celalalt, vedeți în emisiunea "Rămân cu tine." Dați clic pe clipul video de mai sus.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Râzi cu lacrimi! Diana de la „Rămân cu tine”, la un pas să leșine când a văzut cine e pretendentul de azi! „Așa vrei tu să te măriți?

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

"Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Ale... Marian Pavel, ceterașul din Maramureș, show de senzație în platou la "Rămân cu tine"! Fetele l-au admirat, dar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x