Antena Căutare

„La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

În a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, un moment de senzație a fost atunci când în platou și-a făcut apariția un nou pretendent, pe nume Edy Adrian!

„La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani” Galerie
Edy Adrian, pretendent în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!

Tânărul este din București și a încercat încă din primele momente să le impresioneze pe cele douăzeci de concurente din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1, cu atitudinea sa plină de încredere.

Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine de la Antena 1

După primul vot, pretendentul a reușit să stârnească interesul frumuseților din platou. Un lucru remarcat de Liviu Vârciu a fost pupitrul roșu al Cătălinei, care a arătat astfel că pretendentul din ediția a treia a emisiunii „Rămân cu tine” nu îi este pe plac.

citește și: Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

Prezentatorul show-ului a încercat să afle mai multe detalii și a descoperit că diferența de înălțime este unul dintre motivele nemulțumirii! Liviu Vârciu nu s-a lăsat și chiar a făcut o „probă”, punându-i pe cei doi să stea unul lângă celălalt. Reacția?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi a urmat filmul de prezentare, în care am putut descoperi mai multe detalii despre Edy Adrian!

„La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

Edy Adrian, pretendent în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Edy Adrian, pretendent în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Locuiesc singur, conduc numai mașini frumoase. E ceva ce-mi place, ce mă motivează. Îmi face plăcere să mă duc la muncă. Îmi câștig existența fiind șoferul unui om de afaceri. Sunt doar șoferul, dar când îmi pun ceva în cap, întotdeauna îmi iese. Țelul meu este să produc bani, pentru că am alte gânduri.

citește și: Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

Anul acesta vreau să îmi schimb mașina și să-mi iau apartament. Mi-ar plăcea să ies cu o fată matură, care să mă înțeleagă, să mă respecte, să mă accepte așa cum sunt și să arate bine. Îmi place să alerg și să am grijă de mine. Sunt sufletist, amuzant și sincer”, a dezvăluit pretendentul din a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

„La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

Edy Adrian, pretendent în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Edy Adrian și Florentina, în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Surpriza a fost mare atunci când doar patru concurente au mai rămas interesate de Edy Adrian. Apoi, tânărul a pregătit tinerelor un moment special, menit să le convingă că merită o șansă! La final, doar Florentina a mai dorit să iasă la o întâlnire cu Edy Adrian!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe po... „La copii cum te prezinți?”. Armand le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x