Antena Căutare

Sorin e pretendentul de care au fugit toate domnișoarele de la Rămân cu tine: „Ne uităm la filme, dar de luna viitoare! Nu am plătit cablul”

Concurentele din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 l-au cunoscut pe Sorin, al treilea pretendent! Tânărul și-a făcut apariția în platou ca un adevărat campion, pe celebra piesă „Show must go on” a trupei Queen!

Sorin este din București și a încercat să impresioneze încă din primele secunde pe cele douăzeci de frumuseți din platoul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1. După prima rundă, tânărul cu tatuaje ieșite din comun a dezvăluit mai multe despre el și pasiunile lui!

Apariție surprinzătoare în emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Sunt din București, stau în chirie și asta este canapeaua mea, unde te invit și pe tine, ca să ne uităm la filme de dramă, suspans sau acțiune, dar nu acum, ci de luna viitoare, fiindcă nu am plătit cablul”, a dezvăluit bărbatul, care se descrie ca fiind romantic, pasionat de poezie și plin de energie.

citește și: După votul de la X Factor, Sergiu a fost pus la zid de concurentele din emisiunea Rămân cu tine: „Știți cum se spune, în relațiile la distanță sunt fericiți toți patru”

Totuși, nici nu s-a terminat bine filmul de prezentare și Sorin a trăit dezamăgirea de-a vedea că nu există vreo fată interesată să meargă cu el la o întâlnire. Se pare că sinceritatea dezarmantă a tânărului nu a fost tocmai pe placul concurentelor de la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1.

Sorin e pretendentul de care au fugit toate domnișoarele de la Rămân cu tine: „Ne uităm la filme, dar de luna viitoare! Nu am plătit cablul”

Sergiu, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Sorin, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Mie mi-a plăcut că ești onest. Și eu am stat într-o garsonieră cu chirie. Bucătăria mea arăta mult mai rău decât a ta, crede-mă. Dacă mă enervam foarte tare puteam să-mi fac micul dejun din pat. Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele au pierdut. Uite ce bărbat au pierdut!”, a dezvăluit Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine”, despre trecutul său.

citește și: În dragoste și-n război, totul e permis! Concurentele din emisiunea Rămân cu tine caută bărbatul pefect! „Românca trebuie să rămână acasă, cu românii noștri”

Sorin nu a avut noroc de data aceasta la capitolul dragoste, dar cu siguranță își va găsi partenera perfectă în altă parte! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 ca să savurezi prezentarea celui de-al treilea pretendent din prima ediție a show-ului!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Sorin e pretendentul de care au fugit toate domnișoarele de la Rămân cu tine: „Ne uităm la filme, dar de luna viitoare! Nu am plătit cablul”

Sorin, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Despre emisiunea „Rămân cu tine”

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: De la agonie la extaz! Domnișoarele de la Rămân cu tine, în pragul leșinului! Valentin le-a făcut să plângă de emoție: „Nu mă așteptam”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

După votul de la X Factor, Sergiu a fost pus la zid de concurentele din emisiunea Rămân cu tine: „Știți cum se spune, în... „E frumos, e păpușel și mi-ar vopsi și rădăcinile, dar nu”. Mihai Pârvan n-a mai fost star printre femei! Concurentele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x