Antena Căutare

Valentin Teacă a aprins imaginația fetelor de la Rămân cu tine! Replici îndrăznețe între concurenți: „Vreau să știu ce se ascunde după pantalonii ăia”

Un moment extrem de amuzant din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a fost atunci când primul pretendent și-a făcut apariția în fața celor douăzeci de tinere aflate în căutarea iubirii. Pantalonii mulați au atras instant atenția tuturor!

Primul pretendent care și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a fost Valentin Teacă, care s-a făcut imediat remarcat datorită corpului atletic și a modului extrem de sexy în care arată.

Valentin Teacă din emisiunea „Rămân cu tine”, moment amuzant

Totuși, cele douăzeci de domnișoare care l-au studiat atent pe tânăr nu au ratat un detaliu: pantalonii extrem de mulați ai acestuia.

De aici nu a mai fost mult și frumoasele domnișoare au început să glumească pe seama acestui detaliu.

citește și: De la agonie la extaz! Domnișoarele de la Rămân cu tine, în pragul leșinului! Valentin le-a făcut să plângă de emoție: „Nu mă așteptam”

„Arată foarte bine. Mi-a plăcut foarte mult piesa, mi-a plăcut foarte mult și atitudinea lui. Doar că nu îmi plac bărbații care poartă blugii strâmți, mai strâmți ca ai mei. Îi poate schimba acum?!”, a dezvăluit Nicole, una dintre concurentele din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Valentin Teacă a aprins imaginația fetelor de la Rămân cu tine! Replici îndrăznețe între concurenți: „Vreau să știu ce se ascunde după pantalonii ăia”

Pretendentul Valentin Teacă, în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu

Pretendentul Valentin Teacă, în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu

„Eu aș vrea să știu ce se ascunde după pantalonii ăia! Nu sunt foarte mare fan al pantalonilor prea strâmți, dar ți-am zis, vreau să-ți dau o șansă pentru că mi-ai plăcut foarte mult, pentru că îmi place cum arăți și pentru că îmi place că ai curaj”, i-a mărturisit Dina, extrem de sinceră.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 ca să savurezi amuzantul moment.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele au pierdut”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Liviu Vârciu de la Rămân cu tine, dezvăluire uluitoare din trecut: „Multe s-au speriat când au intrat în casă, dar ele a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x