Antena Căutare

De la agonie la extaz! Domnișoarele de la Rămân cu tine, în pragul leșinului! Valentin le-a făcut să plângă de emoție: „Nu mă așteptam”

Cel mai așteptat moment din prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 a fost apariția pretendentului! Concurentele l-au urmărit cu mult interes pe Valentin Teacă, care s-a făcut imediat remarcat datorită corpului atletic!

După ce s-au prezentat și au aflat regulile emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de tinere aflate în căutarea partenerului perfect au studiat atent fiecare gest făcut de primul pretendent, pe nume Valentin Teacă.

Concurentele din emisiunea „Rămân cu tine” l-au cunoscut pe Valentin Teacă

„Am emoții pentru voi de parcă mă mărit eu”, a glumit Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1.

După prima impresie, gazda show-ului a anunțat „start vot” și tinerele au putut dezvălui dacă sunt interesate de tânărul pretendent sau nu.

De la agonie la extaz! Domnișoarele de la Rămân cu tine, în pragul leșinului! Valentin le-a făcut să plângă de emoție: „Nu mă așteptam”

Valentin Teacă, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Valentin Teacă, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Deși a impresionat încă de la prima apariție și tinerele au fost cât pe ce să leșine, câteva concurente au apăsat butonul și pupitrele s-au făcut roșii, semn că nu și-au dorit să iasă la întâlnire cu el. Unul dintre motive a fost dezvăluit chiar de Florentina, care a spus că nu pare genul de bărbat care să stea cu o singură parteneră!

citește și: În dragoste și-n război, totul e permis! Concurentele din emisiunea Rămân cu tine caută bărbatul pefect! „Românca trebuie să rămână acasă, cu românii noștri”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, concurentele au putut afla mai multe detalii despre Valentin Teacă. Astfel a ieșit la iveală faptul că acesta este pasionat de cumpărături, fashion și fitness. Un detaliu surprinzător a fost atunci când bărbatul a mărturisit, cu lacrimi de emoție, cât de mult își iubește cățelușa și cât de important este ca iubita să îi accepte animalul de companie. Dezvăluirea a emoționat unele concurente, care au început să plângă!

citește și: A început magia la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1! Acestea sunt frumusețile care așteaptă să fie cucerite

La finalul prezentării, Valentin Teacă a aflat care este tânăra care își dorește să meargă la o întâlnire cu el, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1!

De la agonie la extaz! Domnișoarele de la Rămân cu tine, în pragul leșinului! Valentin le-a făcut să plângă de emoție: „Nu mă așteptam”

Valentin Teacă, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, a ales-o pe Meda

Valentin Teacă, pretendent în prima ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, a ales-o pe Meda

Meda a plecat cu Valentin, dar nu înainte de-a cunoaște cățelușa concurentului, care a fost adusă în platoul emisiunii!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: După votul de la X Factor, Sergiu a fost pus la zid de concurentele din emisiunea Rămân cu tine: „Știți cum se spune, în relațiile la distanță sunt fericiți toți patru”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

În dragoste și-n război, totul e permis! Concurentele din emisiunea Rămân cu tine caută bărbatul pefect! „Românca trebui... După votul de la X Factor, Sergiu a fost pus la zid de concurentele din emisiunea Rămân cu tine: „Știți cum se spune, în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x