Antena Căutare

Începe un nou capitol în reciclare și responsabilitate ecologică. Cuza: "Ar trebui să muncim cu toții la un viitor ideal"

Românii intră în Hora Reciclării, pentru o țară mai curată. Persoane publice și nu numai se implică în construirea unei Românii verzi, așa cum și Cuza încurajează: "Mă implic fiindcă așa e normal."

Galerie
Cuza intră în Hore Reciclării alături de RetuRO și românii care vor o țară mai verde

Pentru prezentatorul de la SuperNeatza, implicarea în acțiuni de reciclare și prezervare a naturii este noul normal la care ar trebui să adere toți românii: "Un viitor mai verde înseamnă un ideal. Ar trebui să facem viitorul să fie prezent."

"Marile companii și ONG-uri ne semnalează anumite lucruri. Dacă avem urechi să le auzim și mânuțe să facem ce zic ei, cred că tuturor o să ne fie mai bine", crede Cuza, care și dorește să facă parte din grupul celor care construiesc o Românie sustenabilă. Totodată, el își încurajează comunitatea să procedeze la fel și să devină parte din povestea reciclării.

"Reciclarea ambalajelor are beneficii și în aer, și în apă și pe uscat. Ar trebui să fim mai conștienți și responsabili cu mediul înconjurător."

Românii își unesc eforturile pentru un mediu mai curat. Camelia Bălțoi: "Trebuie să fim responsabili pentru generaț... S-a dat în România startul Sistemului Garanție-Returnare. Ramona Olaru: "Un viitor mai verde înseamnă sănătate cura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x