Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bănică, apariție fără cusur în noaptea dintre ani. Cum a arătat ținuta ei în partea de jos

După un an care i-a adus probleme de sănătate, Andreea Bănică a bifat o apriție fără cusur la Revelionul cel neBUN 2024. Artista a trezit nostalgia în sufletul tuturor cu una dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Cum a sunat live „Am greșit”.

colaj foto andreea banica la revelionul cel nebun 2024 Galerie
Andreea Bănică a bifat o apriție rară la Revelionul cel neBUN 2024. Artista a cântat celebra ei piesa „Am greșit” și a trezit nostalgia publicului | Antena 1

Andreea Bănică a fost și rămâne una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Dacă la începutul anilor 2000, aceasta făcea furori cu trupa Blondy, vedeta atrage în continuare toate privirile. Astfel, ea a bifat o apariție fără cusur, în noaptea dintre ani, la Revelionul cel neBUN 2024.

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri surprinzătoare și a devenit nostalgic atunci când a invitat-o în scenă. El a mărturisit că vedeta îi este ca o soră, după ce au petrecut multe momente împreună la începutul carierei lor.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Georgiana Lobonț, colaj special cu cele mai frumoase manele ale anilor '90. Cum sună vocea ei live

„Face parte din familia noatră mare, e sora mea, de când eram micuți, am cântat împreună, am dormit împrenuă”, a declarat fostul solist al trupei L.A.

„Atât! Oprește-te aici!”, l-a întrerupt Liviu, glumind.

Andreea Bănică a bifat o apariție fără cusur la Revelionul cel neBUN 2024. Ce a dezvăluit despre starea ei de sănătate

Andreea Bănică a intrat apoi pe scenă și a stârnit amintiri cu piesa interpretată. Aceasta a cântat celebra ei melodie „Ai greșit” și încă de la primele acorduri cei din platou s-au ridicat la dans.

Așa cum și-a obișnuit fanii, cântăreața și-a gândit până în cele mai mici detalii și ținuta. Pentru noaptea speială dintre ani, ea a purtat o rochie neagră scurtă, accesorizată cu pene și pietre prețioase. Dacă în parte de sus, ținuta pare de inspirație bărbătească, cu un rever alb imaculat, partea de jos în pune în evidență picioarele interminabile.

La final, Andreea Bănică le-a făcut și o urare tuturor românilor. Aceasta a mărturisit că, după un an care i-a adus o serie de probleme de sănătate, a înțeles, ce este cel mai important

„Ce-mi doresc mie, le doresc și celor de acasă - și îmi doresc să fiu sănătoasă. Dacă este ceva ce îmi doresc mai mult pe lumea aceasta, este să fiu sănătoasă. Nu-mi doresc nimic altceva. Și dacă ei voi fi sănătoasă, cred că și ceilalți din casă, ai mei, vor fi sănătoși și bucuroși să aibă o mamă bine la cap. La mulți ani! 2024 să vă aducă numai bucurii”, a declarat vedeta la Revelionul cel neBUN 2024.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Trupa Voltaj a făcut senzație cu piesa „20 de ani”. Cum arată azi Călin Goia, solistul formației

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bălan, moment înduioșător alături de fetițele ei. Ce reacție savuroasă au avut pe sce... Revelionul cel neBUN 2024. Mircea Baniciu și Ana Baniciu, duet emoționant la cumpăna dintre ani. Cum a sunat momentul ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x