Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Georgiana Lobonț, colaj special cu cele mai frumoase manele ale anilor '90. Cum sună vocea ei live

Georgiana Lobonț a pus în scenă un adevărat spectacol la Revelionul cel neBUN 2024. Cântăreața de muzică de petrecere le-a pregătit atât celor din platou, cât și telespectatorilor un colaj special cu cele mai frumoase manele ale anilor '90, iar refrenele celebre i-au ridicat pe toți la dans.

colaj foto georgiana lobont la Revelionul cel neBUN 2024 Galerie
Georgiana Lobonț a cântat cele mai frumoase manele ale anilor '90 la Revelionul cel neBUN 2024. Ce a urmat în platou | Antena 1

Nea Mărin a mizat pe Georgiana Lobonț pentru a face show total în noapte dintre ani. Frumoasa cântăreață a pregătit un moment de-a dreptul special pentru Revelionul cel neBUN 2024 și a stârnit aminiri multora.

„Trebuie să te laud întâi, Georgiana, nu numai că ești frumoasă, dar ești și foarte talentată. Și mă bucur foarte tare că te-a, dus aici de Revelion ca să ne arăți ce cânți tu mai frumos și să ridicăm paharul împreună cu tine”, a ținut să îi spună Nea Mărin înainte ca artista să intre pe scenă.

„Mulțumesc din toată inima! Vă iubesc, sincer, cu tot sufletul și mă bucur și sunt onorată să fiu alături de dumneavoastră, toți cei care sunteți prezenți. Vă doresc tot binele din lume”, a răspuns vedeta.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Loredana și Vali Vijelie au făcut show. Ce piesă au cântat și ce i-a surprins pe mulți la artistă

Georgiana Lobonț a cântat cele mai frumoase manele ale anilor '90 la Revelionul cel neBUN 2024. Ce a urmat în platou

Îmbrăcată într-o rochie, roz cu pene și o crăpătură adâncă pe picior, care i-a pus în evidență trupul perfect, Georgiana Lobonț a făcut show complet la Revelionul cel neBUN 2024, de la Antena 1. Artista i-a ridicat pe toți de pe scaune încă de la primele acorduri și cu toții au ieșit la dans.

Pentru un moment atât de special cum este trecerea dintre ani, cântăreața de muzică de petrecere a pregătit un colaj cu cele mai frumoase frumoase manele ale anilor '90.

Piese precum „Jumatate Tu, Jumatate Eu” sau „Așa sunt zilele mele” au răsunat în platou și ritmurile balcanice i-au ridicat pe toți în picioare.

„Mai vine una specială pentru toți care iubesc sincer și adevărat”, a spus Georgiana Lobonț înainte de a începe să versurile cunoscutei melodii „Dintr-o mie de femei”. Până la finalul momentului, scena s-a umplut de artiști care au înconjurat-o pe Georgiana și au cântat alături de ea refrenele celebre.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Nea Marin a dansat Călușarii și a făcut senzație. Cum arată azi nepoții săi

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Revelionul cel neBUN 2024. Delia a cântat alături de Connect-R. Ce ținută a ales artista și ce detaliu i-a uimit pe mulț... Revelionul cel neBUN 2024. Ruby, apariție cuceritoare într-o ținută cu decupaje îndrăznețe. Ce detaliu a atras atenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x