Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Mircea Baniciu și Ana Baniciu, duet emoționant la cumpăna dintre ani. Cum a sunat momentul tată-fiică

Mircea Baniciu și Ana Baniciu au pus cântat piesa „Copilul” la Revelionul cel neBUN 2024. Momentul tată - fiică a adus emoțoie în sufletele tuturor, iar duetul lor a fost privit cu lacrimi în ochi.

colaj foto Mircea Baniciu și Ana Baniciu la Revelionul cel neBUN 2024 Galerie
Mircea Baniciu și Ana Baniciu au topit inimile publicul cu un duet tată-fiica emoționant la Revelionul cel neBUN 2024 | Antena 1

După o noapte care a adus laolaltă zeci de vedete cu reprezentații pentru toate gusturile, Revelionul cel nebun 2024 s-a încheita cu lacrimi în ochi, atât pentru cei din platou, cât și pentru telespectaori. „Vinovații” pentru acest moment plin de încărcătură emoțională au fost chiar Mircea Baniciu și Ana Baniciu. Doar cu o chitară și cu vocile lor care se completează perfect, artiștii au reușit să ducă emoțiile la un alt nivel cu piesa lor tată-fiică, ce a unit generații.

„Eu zic să fie frăție. Adică unul de la voi și unul de la mine, pentru că eu, din 1973 îl cunosc pe el”, a ținut să precizeze Nea Mărin despre prietenia lui cu Mircea Baniciu.

„Păi dacă ne gândim bine, și noi o știm pe ea. Mai ții mine când ne-au luat banii? De tristă amintire, amintirea noastră, dar talentată”, au glumit Liviu și Andrei, făcând referire la Finala Asia Express, când Ana Baniciu și coechipiera ei le-au „suflat” premiul celor doi.

Mircea Baniciu și Ana Baniciu, duet emoționant la Revelionul cel neBUN 2024. Tătăl și fiica au adus lacrimi în ochii tuturor cu piesa „Copilul”

Mircea Baniciu și Ana Baniciu i-au înduioșat pe cei prezenți în platou încă de la primele acorduri. Ce doi artiști au cântat împreună piesa „Copilul”, lansată în anul ce tocmai a trecut, care reprezintă și prima lor colaborare.

Dacă în videoclipul melodiei apar imagini și din copilăria aritstei, pe scenă ei au avut nevoie doar de o chitară și două microfoane ca să ajungă la inimile telespectatorilor. Cu o singură piesă, artiștii au demonstrat că nu există probleme între generații atunci când sentimentele sunt puterice.

„Cu patul făcut, cu stele la geam

Ce îmi amintesc de tot ce iubeam

Până și ursul de pluș eu l-am păstrat

Dar tot a plecat copilul din mine”, sunt doar câteva din versurile pe care cei doi, tată și fiică, le cântă la refrenul ce a adus lacrimi în ochii privitorilor.

Astfel, prin duetul tată-fiică, aceștia le-au urat telespectaorilor „Un An Nou fericit” în stilul caracteristic și le-au amintit tuturor care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bănică, apariție fără cusur în noaptea dintre ani. Cum a arătat ținuta ei în partea d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x