Antena Căutare

Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, nu Tik Tok"

Dan Negru l-a prezentat drept unul dintre cei mai mari mutanți din lume, din filmele SF foarte cunoscute. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul mutant, de la copii până la bunici. A intrat în scenă Omul Apocalipsei.

colaj omul apocalipsei Galerie
Dan Negru l-a prezentat drept unul dintre cei mai mari mutanți din lume, din filmele SF foarte cunoscute. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul mutant, de la copii până la bunici. A intrat în scenă Omul Apocalipsei. | Antena 1

Omul Apocalipsei și-a făcut intrarea în scenă alături de baletul Furnix, într-un cadru din Egipt, împânzit de sarcofage. Dan Negru a pus în joc 10.000 lei pentru ca cei din platou să ghicească personajul la Revelionul Starurilor 2022.

“Uite ce piept are omul! Ești nebun? Stai să văd dacă apăs pe butoanele astea ce se întâmplă”, spune Dorian Popa.

Dorian Popa, din echipa Noului Trend, a urcat pe scenă pentru a vedea îndeaproape personajul.

“Dacă nu e Temișan e Monica Davidescu”, a strigat o vedetă.

Omul Apocalipsei, masca fioroasă care ascunde un artist valoros

Pe scenă, lângă Omul Apocalipsei a apărut și Alex Velea și Selly, încercând să ghicească cine e personajul.

“De ce îți place ție să atingi oameni? E bărbat”, a spus Dan Negru.

Vedetele așteptau indicia pentru a se hotărî cine e. Gianni a spus că e mai bine să spună pe rând fiecare echipă cine cred ei că se ascunde în spatele măștii.

Citește și:

Selly a spus că e Costi Ioniță, iar Gianni Kiriță a zis

“Eu rămân la ideea că e Culiță”, a spus Dorian Popa.

Omul Apocalipsei a cântat o piesă popular, iar vedetele și-au dat seama imediat. Dan Negru i-a adus în față pe Bianca Drăgușanu, Cuza, Cucu și Selly și i-a rugat să ghicească.

“Damian Drăghici e!”, a spus Cucu de la Noaptea Târziu.

Gianni Kiriță spunea că e Adrian Enache.

“La modul cum le ghiciți, sunteți Tik Tac, nu Tik Tok”, a spus Gianni Kiriță, vizibil supărat de faptul că cei din echipa Noului Trend și-au schimbat răspunsul din Costi Ioniță în Damian Drăghici.

Din tabăra clasicilor, Monica Anghel a fost cea care a ghicit prima că e vorba de artistul Damian Drăghici.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

Citește și:

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau m... Cine a fost Extraterestrul. Premiul uriaș pus la bătaie de Dan Negru în seara de Revelion: “Ce generos ești, măi Negrule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x