Antena Căutare

Romică Țociu și Cornel Palade, moment memorabil de roast la Revelionul lui Dan Negru. De ce au venit cei doi în platou

Romică Țociu și Cornel Palade au reușit să facă un moment de-a dreptul memorabil la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor. Cei doi au luat vedetele la roast și hohotele de râs au răsunat din public, chiar dacă au venit în platou cu un alt scop.

colaj-romică-țociu-cornel-palade-la-revelionul-starurilor Galerie
Romică Țociu și Cornel Palade au reușit să facă un moment de-a dreptul memorabil la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor. | Antena 1

Romică Țociu și Cornel Palade au surprins pe toată lumea cu apariția lor senzațională în platoul lui Dan Negru, la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor. Cei doi nu au mai apărut împreună pe micile ecrane ale telespectatorilor de foarte mult timp, iar reuniune lor a venit ca o surpriză plăcută pentru public, dar și pentru invitații show-ului.

Cei doi au venit să-l „sorcovească” pe prezentatorul TV, însă glumele și replicile savuroase i-au făcut să uite. Romică Țociu și Cornel Palade au reușit să facă un moment memorabil de roast, iar nicio vedeta nu a scăpat.

Ascultă-mă, Cornel! Ești salvarea mea, omul ăsta mi-a stricat toare Revelioanele, toate emisiunile, tot ce se putea a stricat. (...) Cornele, omul ăsta distruge tot!”, a spus Dan Negru despre Romică Țociu în glumă.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Surpriză totală la demascarea Vrăjitoarei. Ce politician a intrat în pielea personajului

Dan Negru, Alina Pușcaș și Bianca Drăgușanu au fost primele vedete pe care le-au luat la roast: „Știi de ce n-au luat-o la Splash? Că fata asta de câte ori atinge apa plutește”

Romică Țociu a venit hotărât în platou să-și ia înapoi rolul de prezentator: „Să înlăturăm odată dictatura asta a lui Dan Negru, la Antena 1. (...) Dane, România nu te apreciază suficent, crede-mă, de asta te duci la Chișinău la tratament. (...) Ești istorie. Gata, du-te acasă, a uitat lumea de tine. Nici telefonul nu te mai recunoaște”.

Romică Țociu și Cornel Palade vor să o cucerească pe Anca Țurcașiu, la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor

După o serie de glume memorabile, Romică Țociu a zărit-o pe Anca Țurcașiu, iar replicile savuroase nu au întârziat să apară: ”Lasă, că mai încerc o dată după emisiune, o cuceresc eu până al urmă.

Ce să faci, mă? Ce să cucerești tu cu fața asta? Poate maxim Diana Șoșoacă. Păi tu visezi la Țurcașiu, mă”, i-a spus Cornel Palade.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Corona a apărut în papuci roz la petrecere. Cine este starul care s-a ascuns sub fabuloasa mască

Roastul celor doi a continuat, iar vedetele i-au ascultat fără nicio ezitare. Râsetele și hohotele de râs au răsunat în tot platoul.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, show total pe Antena 1

Fiecare vedetă din spatele măștilor lui Dan Negru a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit cinci ore.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării celor mai multe dintre măşti tocmai în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles. Pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie.

11 măști au fost gândite pentru Revelionul Starururilor 2022, iar una dintre surprize l-a avut în prim-plan pe maestrul Gheorghe Zamfir, care a acceptat invitaţia de a interpreta pentru publicul Antena 1 muzică de suflet.

Întrebat cum vedete simetria cifrelor - 2022 și 22 de ani de spectacol pentru Revelionul de la Antena 1, Dan Negru a răspuns: "Nu m-am gândit niciodata la simetria cifrelor, pentru că nu e un subiect pe care să-l stăpânesc în vreun fel. Dar cred că exista și în cifre un adevăr. Nu am simțit pandemia în programul de revelion, mai ales că am respectat absolut toate normele impuse. Măcar atât sa putem oferi câteva ore, de revelion, senzația că totul e ca înainte."

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au deghizat în cei mai cunoscuți hoți din Casa de Papel, la Revelionul lui Dan Negr... 5GANG, trupa fenomen, s-a reunit pentru ultima dată la Revelionul lui Dan Negru 2022. Ce a avut de spus Selly...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x