Antena Căutare

Pârșii circumspecți descoperă Sulina, mâine, de la 20.30, la România are Roast. „În sfârșit o probă care îmi place”

Mâine seară, de la 20.30, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele vor lua la roast Sulina și Constanța.

parsii circumspecti la romania are roast Galerie
Mâine seară, de la 20.30, ârșii circumspecți ajung în Sulina unde vor căuta cele șapte legende specifice Deltei. | Antena 1

În cea de-a șasea ediție România are Roast, Pârșii circumspecți ajung în Sulina unde vor căuta cele șapte legende specifice Deltei. Mâine seară, de la 20.30, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele vor lua la roast Sulina și Constanța.

Din agitația de pe Valea Prahovei, la liniștea din Delta Dunării. Pârșii circumspecți au vizitat Sulina, iar mâine seară, de la 20.30, se întorc în platoul România are Roast pentru glumi pe seama experiențelor locale. Fiind într-o zonă greu accesibilă, cei cinci membri ai echipei au fost nevoiți să vâslească singuri spre probele pe care le-au avut de parcurs.

România are Roast, mâine seară de la 20.30

Maria Popovici nu a fost împiedicată de faptul că este singura femeie din echipă și a preluat vaslele, fiind cea care a concus echipa spre prima probă a ediției de mâine: „În sfârșit o probă care îmi place. Sunt foarte mândră. L-am impresionat pe bărbatul meu după 12 ani de când suntem împreună”.

Pus în fața abilităților pe care soția și totodată coechipiera sa le are, Mincu a declarat: „Noi (băieții) nu ne pricepem deloc la vâslit comparativ cu Maria. Când am văzut că vâslește așa bine, ne-am zis „gata, avem cârmaci”.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Pârșii circumspecți, haz de necaz despre Valea Prahovei: „Sunteți urs?”

Talentul și râvna cu care Maria Popovici a navigat barca pe canalele din Sulina i-au pus pe gânduri și pe Cosmin Natanticu, Cristi Popesco și Dan Frînculescu, cel din urmă fiind și cel care a recunoscut: „Se pare că Maria știe să vâslească bine de tot”.

Spre ce probe i-a condus Maria pe colegi, dar și pe Andrei Ungureanu, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediție România are Roast, difuzată mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x