Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Pârșii circumspecți, haz de necaz despre Valea Prahovei: „Sunteți urs?”

Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu au urcat costumați pe scena România are Roast și au făcut show total cu glumele lor legate de problemele de pe Valea Prahovei. Cinci minute de râs garantat.

colaj foto valea prahovei romania are roast 8 iunie Galerie
A fost de departe unul dintre cele mai apreciate momente de la România are Roast, sezonul 1. Personajele au apărut pe scenă și au făcut deliciul publicului, iar replica ursului i-a dat pe toți pe spate. | Antena 1 / Romania are Roast

Pârșii circumspecți nu s-au îndepărtat prea mult de casă pentru această ediție de România are Roast. Membri echipei au ajuns la salina Slănic și la Ploiești pentru a afla o mulțime de curiozități despre această zonă geografică, dar și pentru a strange material pentru roast.

Întorși în platoul emisiunii, cei cinci membri ai echipei au făcut show total. Fiecare s-a costumat și a intrat în pielea câte unui personaj întâlnit adesea pe Valea Prahovei și ce a urmat e greu de descris în cuvinte.

Cum au apărut Pârșii circumspecți pe scenă la România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Momentul care a stârnit hohote de râs

Prima oprire pentru Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu a fost în coloana de mașini de pe Valea Prahovei. Interpretând un reporter, Mincu i-a luat la întrebări pe cei prezenți și au făcut haz de necaz despre problemele din zonă.

„Bună seara. Mă aflu pe celebrul Drum Național 1 care weekend de weekend devine supraaglomerat, se formează cozi kilometrice de mașini, oamenii încercând să evadeze la munte. Din păcate, în ciuda promisiunilor autorităților de a construi o autostradă Comarnic – Brașov, oamenii așteaptă în trafic, în fiecare weekend”, a spus Mincu în deschiderea momentului.

„Vă văd un pic supărat”, i s-a adresat el vânzătorului ambulant de fructe de pădure de pe marginea drumului.

„Toată comunitatea mă acuzează că eu iau mâncare urșilor și ei nu mai au ce mânca și de aia coboară. Unde ați mai văzut zmeură, mure, în luna mai? Astea-s din străinătate. Le iau de la supermarket”, a răspuns Cosmin Natanticu.

„Eu mă ocup cu ce are nevoie clientul să mă ocup”, a răspuns Maria Popovici, deghizată în femeie de moravuri ușoare, când a fost întebată care este meseria ei. Însă un alt detaliu a atras atenția. „Ne e foarte greu, pentru că trebuie stat toată ziua în soare”, a mai spus ea. în timp ce scotea diverse obiecte din sân, spre amuzamentul celor din sală.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Maria Popovici și Andrei Moldoveanu, momente dificile pe Valea Prahovei

Cum era de așteptat, reporterul s-a întâlnit și cu ursul pe Valea Prahovei, așa că l-a luat la întrebări. „Numele meu este Gabriel Ursu, dar prietenii îmi spun Gabi”, a spus Cristi Popesco. „Serios, sunteți urs?!”, a întrebat Mincu. „Să mor”, a fost răspunsul care i-a dat pe toți pe spate.

Nu a lipsit nici Dan Frînculescu, costumat în gratargiu de pe marginea drumului. „Eu fac semnale cum fum, că fratili meu, Irinel, e la 4 kilometri mai încolo în coloană și îi fac semnale cu fum să vadă ce fac”, a mărturisit bărbatul.

Replicile amuzante au continuat timp de 5 minute și cei din platou cu greu și-au mai stăpânit râsul.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Mincu, roast-ul tăios al Prahovei. Nu a iertat pe nimeni: „Doamne ajută”

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Mincu, roast-ul tăios al Prahovei. Nu a iertat pe nimeni: „Doa... România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Marmo TV, adevăratele știri despre Sibiu, cu accent ardelenesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x