Antena Căutare

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Cosmin Natanticu, roast despre Maramureș: “Cred că o să-mi iau bătaie”

Comedianți din toate colţurile României fac roast pe regiuni în cadrul galei speciale „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!“, la Antena 1. Desigur, pe lângă râsete și voie bună, gazdele show-ului aduc în casele românilor în această zi în care este celebrat Sfântul Andrei și cântece, și dansuri din toate regiunile României.

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Cosmin Natanticu, roast despre Maramureș: “Cred că o să-mi iau bătaie” Galerie
Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Cosmin Natanticu, roast despre Maramureș: “Cred că o să-mi iau bătaie” | Antena 1

Cosmin Natanticu a făcut show în adevăratul sens al cuvântului. Comediantul a deschis seara de miercuri cu un roast despre Maramureș. Nu a fost blând deloc, dar a provocat hohote de râs în toată sala.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022.Andrei Ciobanu, roast despre Moldova. Cum explică de ce moldovenii vin la București

Cosmin Natanticu, roast senzațional despre Maramureș, la Râzi cu ROaST de Sărbătoare

Seara de Sfântul Andrei a fost celebrată prin momente spectaculoase de roast, emnite să aducă zâmbete pe fața românilor din toate regiunișe țării. Am început cu Maramureș: “Cred că o să-mi iau bătaie”, a spus Cosmin Natanticu la începutul numărului.

"Maramureș este o zonă superbă, o atracție asemănătoare cu casele de pariuri pline de bărbați dezamăgiți, la vârsta a doua. Deși sunt tradiționaliști, nu vor să recunoască faptul că le place să poarte colanți, așa că îi spun port popular. La fel ca basarabenii, maramureșenii creează impresia că vorbesc română, dar nu îi înțelege nimeni. În Maramureș, numele localităților este scris pe plăcuțe și în maghiară pentru că nu sunt puse numai pentru turiști, trebuie să le înțeleagă și localnicii, plus că dacă faci 16 ore de la Constanța în Baia Mare, e frumos măcar să ai senzația că ai ajuns în altă țară.

În Maramureș băutura tradițională e horinca și dacă nu ați băut niciodată vă puteți da seama după nume că e Horabilă… de bună și ce merge cel mai bine la horincă, slană! Slănina este, cum zic copiii, acadea de porc. Se mănâncă atât de multă slană încât au mai multe accidente vasculare decât auto. Se mănâncă atât de multă slănină în Maramureș încât maramureșenii am mai multă boia sub unghii decât pământ", spune Cosmin Natanticu.

"Sighet este un oraș important din Maramureș. Este orașul de unde se agață harta în cui sau seringa, depinde când îți place să te distrezi la petreceri. A nu fi confundat cu Seghet, locul unde se agață românii în cui", mai spune comediantul, stârnind hohote de râs în sală.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Virgil Ciulin, roast despre Basarabia: "Un drum cu mașina te scapă de celulită"

Ce comedianți Râzi cu ROaST de Sărbătoare pe 30 noiembrie 2022

Seria edițiilor speciale de roast continuă astăzi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY! Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor comedianți din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare“.

Ardealul va fi reprezentat de Aurora și Săndel Mihai și de Alexandru Banciu, care va veni cu un număr savuros de roast. În timp ce Claudia Puican și Armin Nicoară se vor ocupa de aducerea oamenilor pe scenă, la dans, lui Mane Voicu îi va reveni misiunea de a-i face să râdă în hohote pe toți cei prezenți și pe cei din fața televizoarelor.

Marian Pavel va aduce ritmurile tradiționale din Maramureș pe scena emisiunii, iar Cosmin Natanticu va face roast despre această zonă superbă a României. Moldova se va distra și va dansa cu artista Mioara Velicu, iar glumele vor veni din partea lui Andrei Ciobanu.

Constantin Enceanu va cânta pentru Oltenia, iar cel care va face roast-ul va fi Radu Pietreanu. Alexandru Dobrotă va veni ca să ia la roast Muntenia și numeroase personalități din lumea showbizului, iar dansul va fi asigurat de Nea Mărin, fiica lui, Larisa, și grupul lor. În timp ce Radu Bucălae va lua la rost diferite vedete din România si din Dobrogea, voia bună va fi adusă de artistul Gică Coadă.

Pentru Basarabia va încinge o horă Rona Hartner și Virgil Ciulin va realiza un număr interesant de roast despre această regiune, și, încă de la început, va preciza că, de fapt, el este din Vaslui.

Momentele integrale, însă, și toate celelalte roast-uri, telespectatorii le pot urmări pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Radu Pietreanu, roast despre Oltenia: "Ne antrenăm la limbo să intrăm la metrou"

Comedianți din toate colţurile României, roast pe regiuni în gala specială „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!“, azi, de la 1... Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022.Andrei Ciobanu, roast despre Moldova. Cum explică de ce moldovenii vin la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x