Antena Căutare

România are Roast sezonul 1. Ce este și cum arată un pârș, animalul care dă numele echipei Pârșilor circumspecți

Echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, conduse de către Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, se luptă în cea mai aprigă competiție de roast: România are Roast de la Antena 1. Numele celor două echipe creează atât amuzament, cât și curiozități pentru că Puțini știu ce este un pârș și cum arată. Află răspunsul din rândurile următoare.

colaj de imagini cu tinerii comedianti de la romania are roast, un pars si o marmota Galerie
Pârșii sunt o specie de rozătoare care trăiesc predominant în Europa, însă pot fi întâlniți și pe continentul african și în Asia. Deseori el este confundat cu hârciogul, doar că are dimensiuni mai mici. | Antena 1 & Shutterstock

La România are Roast sezonul 1, echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele duc lupte aprige pentru a cuceri regiunile României.

Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1 și se vor confrunta într-o luptă epică de râs, roast și stand-up ce are ca miză premiul ediției de 10.000 de Lei și titlul de cei mai buni stand-upperi ai României.

Comedianții se ”duelează” în două echipe cu nume speciale: Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, date de două rozătoare simpatice.

Dacă toată lumea știe că marmota este o rozătoare cu corp greoi, membre scurte, coada ușor comprimată, cap masiv, urechile mici și rotunjite, puțini au o imagine asupra pârsului.

Ce este și cum arată un pârș

Pârșii sunt o specie de rozătoare care trăiesc predominant în Europa, însă pot fi întâlniți și pe continentul african și în Asia. Deseori el este confundat cu hârciogul, doar că are dimensiuni mai mici.

De regulă, un pârș are circa 20 de centimetri, ochii mari, botul ascuțin și blăniță deasă. Este ruda șoarecului, cu o coadă lungă și stufoasă precum a unei veverițe.

Citește și: Cartonaș roșu oferit de Ion Crăciunescu echipei Marmotele vesele în prima ediție România are Roast: „Nu am făcut bine?”

Pârșii trăiesc în zonele temperate și sunt recunoscuți pentru timpul îndelungat pe care îl petrec hibernând.

Aceste vietăți preferă să-și construiască un cocon din pământ, crenguțe și frunte în interiorul cărora hibernează mai bine de șase luni. În aceste perioade lungi, pârșii se mai trezesc pentru mici gustări cu toate că se alimentează bine înainte de a hiberna.

Dincolo de acest aspect, trebuie știut că pârșii sunt niște rozătoare somnoroase pentru că ei sunt, mai degrabă, animale nocturne.

Ce mânâncă pârșii

Pârșii au degetele lungi și gheare ascuțite, calități care îi transformă în unele dintre cele mai acrobate animale arboricole. Ei se pot agăța de locuri înalte și abrupte atunci când pleacă la ”vânătoare” de fructe de pădure.

Meniul acestor animale este unul diversificat. Ele preferă să mănânce nuci, instecte, fructe de pădure, flori.

Ce comendianți fac parte din echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele de la România are Roast

Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popescu și Dan Frînculescu formează echipa Pârșii circumspecți, echipă ce se va confrunta în curând cu Marmotele vesele, echipa condusă de Cătălin Bordea, și ai cărei membrii sunt Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

Cele două echipe vor vizita toate regiunile țării, vor urma tradițiile locurilor, vor duce la bun- sfârșit povocări și vor face roast pe baza tuturor întâmplărilor petrecute în călătoria lor prin România.

„Pe parcursul deplasării prin țară, noi nu am știut niciodată ce urma să ni se întâmple și probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a declarat Cosmin Natanticu de la România are Roast sezonul 1.

„Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neașteptate. Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte și această titulatură. În călătoria noastră prin țară ne-am simțit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut șansa să fim iar copii și ne-am distrat.

Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri și momente de improvizație bazate pe experiențele noastre de prin țară”, a dezvăluit căpitanul echipei Marmotele vesele, Cătălin Bordea.

Cartonaș roșu oferit de Ion Crăciunescu echipei Marmotele vesele în prima ediție România are Roast: „Nu am făcut bine?”... România are Roast sezonul 1. Cine este Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x