Antena Căutare

România are Roast, sezonul 1. Cum s-au descurcat Marmotele vesele la mulsul oilor. Cine a salvat echipa: „Io-s ăla țăran”

Marmotele vesele au ajuns din lumina reflectoarelor în mijlocul pustietății. Proba din cea de-a cincea ediție le-a dat bătăi de cap, dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat.

colaj foto marmotele vesele romania are roast 8 iunie Galerie
Teodora Nedelcu și-a surprins toți colegii și datorită aptitudinilor ei, Marmotele vesele au obținut punctaj maxim în Sibiu. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a cincea ediție de România are Roast, Marmotele vesele au ajuns în Sibiu pentru o experiență unică în mijlocul naturii. Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță au lua contact cu ceea ce înseamnă „viața la stână” și au fost puși în fața unei probe care le-a cam dat bătăi de cap.

Micutzu a adus din nou provocările, prin trimișii lui la fața locului, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino. Deși a fost o probă grea, Teodora Nedelcu i-a surprins pe toți colegii ei de echipă.

Marmotele vesele au obținut punctaj maxim la probele din Sibiu. Cine a salvat echipa, de data aceasta

Nu a fost o ediție ușoară pentru Marmotele vesele. Din lumina reflectoarelor, cei cinci membri ai echipei au ajuns direct în mijlocul pustietății, unde nu-i picior de om. Ei au fost nevoiți să mulgă oi și să alerge pe străzile Centrului Vechi al orașului Sibiu în căutarea unor plicuri foarte importante.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele Vesele, puse în dificultate de o nouă probă. Cum s-au descurcat: „Ați greșit foarte bine”

Deși cu toții se așteptatu ca Nelu Cortea să fie cel mai priceput la mulsul oilor, un alt copechipier i-a surprins. Teodora Nedelcu s-a descurcat cel mai bine dintre toți bărbații echipei și asta le-a adus punctajul maxim.

„Pot să fie ciobani?”, i-a întrebat Rikito pe cei de la stână.

„Dar suntem”, a răspuns rapid Radu Bucălae, înainte de a primi cele 3 puncte. „Deși a fost grea, a fost Beeee”, a mai declarat comediantul la testimoniale.

„Foarte fericiți, mirosind a rahat și din nou, surprinși de faptul că Teodora mulge oi. Dar io-s ăla țăran”, a adăugat și Nelu Cortea.

România are Roast se vede în fiecare miercuri pe Antena 1, de la ora 20:30, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino! Popcornul ți-l cumperi singur!

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele se dezic de Cătălin Bordea. Cu ce i-a supărat căpitanul: „Urât! Nu se face!”

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Marmo TV, adevăratele știri despre Sibiu, cu accent ardelenesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x