Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cosmin Natanticu, glume acide pentru Banat. N-a iertat pe nimeni

După ce au gustat din bucatele bănățene și au aflat mai multe despre obiceiurile locului, Pârșii circumspecți s-au întors în studio cu forțe proaspete și cu armele încărcate. Cosmin Natanticu a urcat pe scenă și nu a iertat pe nimeni. Roast-ul lui acid i-a făcut să râdă și pe cei din echipa adversă.

colaj foto natanticu si marmotele vesele romania are roast 1 Galerie
După ce au gustat din bucatele bănățene și au aflat mai multe despre obiceiurile locului, Pârșii circumspecți s-au întors în studio cu forțe proaspete și cu armele încărcate. Cosmin Natanticu a urcat pe scenă și nu a iertat pe nimeni. Roast-ul lui acid i-a făcut să râdă și pe cei din echipa adversă. | Antena 1 / Romania are Roast

Aventura Pârșilor circumspecți prin România continuă. Câștigătorii primei ediții România are Roast au ajuns de această dată în Banat, unde au căutat „cele șapte superlative bănățene!. În această ediție, Maria Popovici nu a putut pleca în deplasare alături de cei patru colegi ai săi, Sergiu Mirică fiind cel care a întregit echipa Pârșilor circumspecți în probele pe care le-au avut de parcurs în Banat.

Evident, probele cu mâncare nu au lipsit nici în cea de-a doua ediție România are Roast. Pârșii circumspecți s-au bucurat de bucatele bănățene și după ce au aflat mai multe despre obiceiurile locului, au revenit în studio să facă glume pe seama acestora.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în picioare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cosmin Natanticu, glume acide pentru Banat. N-a iertat pe nimeni

Cel desemnat să „atace” Banatul a fost nimeni altul decât căpitanul echipei, care a reușit să-i facă să râdă în hohote și pe cei de la Marmotele vesele. Rost-ul acid la adresa Banatului a amuzant pe toată lumea și a stârnit hohote de râs.

„La mâncare stau bine. Zici Banat, zici pleșcăviță. Pleșcăvița e ce mânânci când nu mai ai stimă de sine. Dacă îți comanzi pleșcăviță de pe internet, codul de reducere e GRASINFECT10”, a fost gluma care i-a făcut și pe cei din echipa adversă să îl aplaude.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pentru Mincu

„Avem și atracții turistice în Banat – Cascada Bigăr, care a devenit cunoscută după ce s-a prăbușit. Să nu ne fie cu supărare, și Timișoara este cunoscută pentru primarul Robu care a avut aceeași soartă ca cascada”, a mai spus Cosmin Natanticu, stârnit hohote de râs printre cei prezenți în public.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Detaliul care nu s-a văzut la TV. Ce a făcut Nelu Cortea când camerele de filmat s-au oprit

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Radu Bucălae și Cătălin Bordea, adevăratele știri despre Bucure... România are Roast, sezonul 1. Ce făcea Rikito în spatele camerelor de filmat, în timp ce Marmotele Vesele trăgeau de fia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x