Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în picioare

Loredana și Connect-R au făcut show pe scenă, în cea de-a doua ediție de România are Roast. Artiștii i-au ridicat pe toți la dans și nimeni nu a mai putut sta jos. Ca de fiecare dată, Loredana a atras atenția cu o ținută strălucitoare, la propriu și la figurat. Ce rochie a ales artista.

colaj loredana connect-r romania are roast 1 Galerie
Loredana și Connect-R au făcut show pe scenă, în cea de-a doua ediție de România are Roast. Artiștii i-au ridicat pe toți la dans și nimeni nu a mai putut sta jos. Ca de fiecare dată, Loredana a atras atenția cu o ținută strălucitoare, la propriu și la figurat. Ce rochie a ales artista. | Antena 1 / Romania are Roast

A început o nouă seară de distracție! Ești pregătit să râzi în hohote? Cele două echipe, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele sunt gata să ia cu asalt țara și să unească zonele geografice ale României. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține atmosfera, alături de invitații surpriză.

În cea de-a doua ediție România are Roast, din 18 mai, echipa Pârșilor circumspecți ajunge în Banat unde căută „cele șapte superlative ale regiunii”, în timp ce Marmotele Vesele rămân în București. După înfrângerea suferită ediția trecută, ei sunt gata să își ia revanșa și sunt în căutarea celor șapte „semne de șmecherie de Capitală”, la România are Roast.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în picioare

Cei care au dat startul celei dea doua seri de distracție la România are Roast sunt nimeni alții decât Loredana și Connect-R. Cei doi au făcut un show de zile mari și nimeni nu a mai putut sta jos. Membri echipelor Pârșii circumpsecți și Marmotele vesele, dar și invitații lor au dansat și au cântat alături de cei doi.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Cuza, rap ca la olteni. Cum sună cea mai cool colaborare

Connect-R și-a făcut intrarea pe acordurile piesei „Regina”, interpretată de Loredana și orchestra Agurida, moment în care toti cei prezenți au izbucnit în ropote de aplauze. Îmbrăcat la patru ace, artistul a făcut show pe scena România are Roast, însă Loredana a furat cu siguranță toate privirile.

Loredana și Connect-R au mai cântat împreună și „Mama mea e florăreasă” și i-au scos pe toți la dans.

Loredana, tinuta cu care a furat toate privirile la România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022

Și în această ediție, Loredana a strălucit, așa cum ne-a obișnuit deja. Ca la fiecare apariție, ea a atras toate privirile cu ținuta spectaculoasă pe care a purtat-o în deschiderea emisiunii.

Vedeta a renunțat la rochiile care îi scot în evidență formele și a ales o ținută extrem de colorată și strălucitoare, alături de un accesoriu de cap care cu siguranță a atras atenția. Loredana a strălucit, la propriu și la figurat, în lumina reflectoarelor, iar efectul a fost unul wow.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

Marmotele vesele, surprinse de probele din București, astăzi, de la 20.30, la România are Roast: „Am fost total șocat”... România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x