Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show total la TV

Seara nu e completă fără invitații speciali ai Loredanei. În cea de-a doua ediție România are Roast a urcat pe scenă legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache. Cei doi au făcut show total și au avut un schimnb de replici savuros. Ce a răspuns celebrul artist.

loredana si ionel tudorache romania are roast 1 Galerie
Seara nu e completă fără invitații speciali ai Loredanei. În cea de-a doua ediție România are Roast a urcat pe scenă legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache. Cei doi au făcut show total și au avut un schimnb de replici savuros. Ce a răspuns celebrul artist. | Antena 1 / Romania are Roast

A început o nouă seară de distracție! Ești pregătit să râzi în hohote? Cele două echipe, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele sunt gata să ia cu asalt țara și să unească zonele geografice ale României. Micutzu aduce provocările, iar Loredana întreține atmosfera, alături de invitații surpriză.

Seara continuă cu cele mai tari glume la adresa Banatului și a Bucureștiului, dar și cu o mulțime de alte surprize. În cea de-a doua ediție de România are Roast a urcat pe scenă nimeni altul decât celebrul Ionel Tudorache. Legenda muzicii lăutărești a încins atmosfera alături de Loredana și orechestra Agurida și împreună i-au scos la dans pe cei din sală.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în picioare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show total la TV

În cea de-a doua ediție România are Roast a urcat pe scenă legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache. Cei doi au făcut show total și au avut un schimnb de replici savuros. Răspunsul celebrului artist a pus capăt unei dispute care datează de când a avut loc împărțirea pe zone geografice a României.

Loredana și Ionel Tudorace au adus la TV și pe scena România are Roast refrene celebre ale muzicii lăutărești și au trezit nostalgia multora. Cei doi au avut un duet de zile mari și un schimb de replici savuros.

„Am iubit și aș mai vrea. Loredano, îmi place dragostea”, i-a mărturisit Ionel Tudorache pe ritmuri de muzică lăutărească. „Și mie”, i-a răspuns Loredana.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei

După momentul incendiar de pe scena România are Roast, Ionel Tudorache, originar din Buzău, a pus capăt unei dileme legate de zonele geografice ale României.

„Până la urmă Buzăul face parte din Moldova”, l-a întrebat Micutzu. „Nu”, a răspuns Ionel Tudorache scurt.

„Mulți ani trăiască!”, a început să cânte căpitanul Pârșilor circumspecți, Cosmin Natanticu.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pent... România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Radu Bucălae și Cătălin Bordea, adevăratele știri despre Bucure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x