Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Radu Bucălae și Cătălin Bordea, adevăratele știri despre București

Radu Bucălae și Cătălin Bordea au ajuns la pupitrul știrilor Marmo TV pentru a prezenta adevăratele știri despre București. Glumele inspirate din realitatea de zi cu zi și felul amuzant în care au prezentat au stârnit hohote de râs printre cei prezenți în public.

radu bucalae marmo tv romania are roast 1 Galerie
Radu Bucălae și Cătălin Bordea au ajuns la pupitrul știrilor Marmo TV pentru a prezenta adevăratele știri despre București. Glumele inspirate din realitatea de zi cu zi și felul amuzant în care au prezentat au stârnit hohote de râs printre cei prezenți în public. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a doua ediție de România are Roast, Marmotele vesele au rămas acasă, la București. Deși toți locuiesc aici, membri echipei au avut ocazia să descopere altfel Capitala și să afle lucruri noi. Și totul, a fost sintetizat într-un bulletin de știri diferit.

Marmo TV revine în forță cu cele mai noi știri despre București. Radu Bucălae și Cătălin Bordea au încins spiritele cu glumele lor despre Capitala țării și nimeni nu și-a mai putut stăpâni hohotele de râs.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Radu Bucălae și Cătălin Bordea, adevăratele știri despre București

După ce s-au întors de la proba numită „om bogat, om sărac” ce a constat în degustarea unor preparate ce combină produse foarte scumpe și produse pe care și le permite oricine, dar și asocierea unor prețuri cu preparatele degustate, au revenit în platou cu armele pregătite.

Radu Bucălae și Cătălin Bordea s-au așezat la pupitrul știrilor Marmo TV, unde au prezentat adevăratele informații din Capitală. Căpitanul echipei Marmotele vesele a făcut show cu replicile sale și cu guma falsă pe care a mestecat-o șmecherește pe tot parcursul numărului, iar cei din public nu s-au putut opri din râs.

„Ministerul Culturii și-a cerut scuze că Arcul de Triumf nu e complet, de aceea au angajat un sculptor să îi adauge și săgețile”, a început în forță Cătălin Bordea.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show total la TV

„Un tânăr din București a creat primul NFT cu apă caldă din București. El spune că, în timp, valoarea lui o să crească. Așa cum a crescut gigacaloria, o să crească și gigabyte-ul”, a venit și rândul lui Radu Bucălae.

„Șoc și să moară mă-ta, groază. În Casa Poporului nu încap 19.000.000 de români”, i-a lovit pe toți Cătălin Bordea cu introducerea sa.

„Pentru hater-ii care se întreabă de ce harta Bucureștiului arată ca o pizza, asta e pentru că fiecare primar are felia lui”, a mai spus el în timp ce publicul îl aplauda. „BOOM!”,a completat Radu Bucălae.

„Foarte frumos momentul. Așa aș vrea să înceapă știrile în fiecare zi”, a spus la final Macanache, invitat în studioul România are Roast.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cele mai proaste lucruri pe care să le spui la sală. Ce a răspuns Micutzu

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența Roamânia are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și legenda muzicii lăutărești, Ionel Tudorache, show t... România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cosmin Natanticu, glume acide pentru Banat. N-a iertat pe nimen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x