Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cristi Popesco, roast neiertător la adresa Ardealului. S-a râs în hohote

După ce au vizitat Ardealul și au descoperit tradițiile specifice zonei, Pârșii circumspecți s-au întors în platoul să ia la roast cele mai simpatice trăsături. Astfel, Cristi Popescu a zguduit iar scena cu glumele spuse în stilul său specific, care nu i-au lăsat indiferenți nici pe adversari.

cristi popesco romania are roast 25 mai Galerie
Deși nu sunt toti ardeleni, Pârșii circumspecți s-au prins mai greu la unele glume. Cristi Popesco și-a pus colegii în încurcătură cu una dintre glume, dar au râs extrem de tare după ce au înțeles-o. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a treia ediție România are Roast, din 25 mai, echipa Pârșilor circumspecți ajunge în Ardeal, Marmotele Vesele iau cu asalt Dobrogea. Pârșii sunt gata să își ia revanșa și au venit cu armele pregătite, la România are Roast.

Pârșii circumspecți au ajuns astfel în inima Ardealului pentru a descoperi care este diferența dintre Dracula și Vlad Țepeș, dar și alte tradiții specifice zonei.

Cristi Popesco și-a pus colegii în dificultate cu glumele lui despre ardeleni la România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022

Întorși în studio, Pârșii circumspecți l-au trimis „la atac” pe Cristi Popescu. Comediantul a urcat pe scena România are Roast în cea de-a treia ediție și a făcut show cu glumele sale despre Ardeleni.

Nimeni nu a fost iertat, iar replicile sale au venit rafală, până când și cei din echipa adversă, a Marmotelor vesele, au cedat și l-au aplaudat.

Cristi Popescu și-a început roast-ul la adresa Ardealului în forță, cu o glumă legată, evident, de viteza localnicilor. „Nici ardelenii nu se chinuie prea tare să scape de eticheta asta de întârziați și au denumit echipa de fotbal CFR”, a spus acesta spre amuzamentul celor din platou.

„Sunt așa linștiți că pentru ei o oră de cardio, înseamnă să se uite la jumătate de oră din vlogul lui Dorian Popa”, a mai spus comediantul.

„Unii sunt îngrijorați că Ardealul s-ar putea despărți de România, dar așa ceva nu e posibil pentru că românii n-ar mai putea să mai treacă printr-o despărțire după Prodanca și Reghe”, a fost poanta la care toți au izbucnit în râs.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cosmin Natanticu, roast sângeros din Transilvania. Dracula ar fi gelos

„Ardelenii sunt cei mai progresiști din România. Au TRANSilvania, TRANSfăgărășan, plăcuțe BILINGVE și desigur, preotul Pomohaci”, a continuat Cristi Popesco.

„Cea mai mare slăbiciune a ardelenilor este palinca. Nu este neapărat o slăbiciune, ei fiind predispuși genetic la asta. Majoritatea ardelenilor au grupa de sânge B”, a fost gluma care i-a pus și pe colegii lui de echipă în dificultate.

„Aaa! Be...”, s-a auzit Mincu la câteva secunde distanță. „Ai făcut Pârșii great again”, a mai adăugat acesta la finalul numărului de roast al lui Cristi Popesco.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Maria Popovici, roast acid la adresa colegilor. Nu au știut ce ... România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele se dezic de Cătălin Bordea. Cu ce i-a supărat căpitanul: „Urât! Nu se fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x