Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Maria Popovici, roast acid la adresa colegilor. Nu au știut ce i-a lovit

Ceea ce a început ca un roast la adresa ardelenilor, s-a transformat într-un „atac” dureros la adresa colegilor din echipă. Cum au reacționat Pârșii circumpsecți la glumele făcute de Maria Popovici la adresa lor. Unii dintre ei nu s-au amuzat prea tare.

mari popovici romania are roast 25 mai Galerie
Maria Popovici a făcut show pe scena România are Roast și nu a iertat pe nimeni. A început cu roast-ul la adresa ardelenilor dar ce a urmat a uimit pe toată lumea. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a treia ediție România are Roast, din 25 mai, echipa Pârșilor circumspecți ajunge în Ardeal, Marmotele Vesele iau cu asalt Dobrogea. După înfrângerea suferită ediția trecută, Pârșii sunt gata să își ia revanșa și au venit să atace cu glumă după glumă, la România are Roast.

Pârșii circumspecți au ajuns astfel în inima Ardealului pentru a descoperi care este diferența dintre Dracula și Vlad Țepeș, dar și alte tradiții specifice zonei.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Maria Popovici, roast dureros la adresa colegilor. Cum au reacționat cei din echipa Pârșii circumspecți

Întorși în platou, nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Maria Popovici a urcat pe scenă pentru un roast la adresa zonei geografice pe care o reprezintă, dar până la final, numărul a luat o turnură neașteptă. Vedeta a venit pregătită de atac și după câteva glume despre Vlad Țepeș, i-a luat la roast pe colegii din echipa Pârșilor circumspecți.

„Ardelenii sunt atât de lenți încât atunci când se deschide o casă nouă de marcat, se și închide până ajung la ea”, a început ea în forță.

„Ardelenii își iau concedii lungi ca să aibă timp să se hotărască unde se duc”, a continuat Maria Popovici.

„Vlad Țepeș s-a născut la Sighișoara, dar ca orice lider care se respectă, cele mai mari țepe le-a dat în Țara Românească”, a fost una dintre glumele care a stârnit hohote de râs.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Maria Popovici dă din casă. „Declarația de dragoste” acidă pentru Mincu

Dar nu a mai durat mult până când Maria Popovicii a trecut la colegii ei de echipă, pe care i-a „atacat” fără milă. Nimeni nu a scăpat de glumele ei tăioase, iar unora pare că nu le-au picat prea bine.

„Dacă Vlad Țepeș ar fi venit la putere imediat după 89 și ar fi pornit război cu turcii, Natanticu nu ar mai fi avut de unde să aducă blugi”, a fost prima glumă cu care a deschis seria de atacuri.

„Dan e exact ca slănina. Are șoricu tare și miroase a usturoi”, a continuat ea sau „Ultima dată când Cristi a mai fost singur într-o cameră, a fost când a avut show la Sighișoara”, a mai spus Maria, spre amuzamentul celor prezenți.

Nici soțul ei, Mincu, nu a scăpat de atacul Mariei. „Nu vreau să zic că e prost, dar Mincu a crezut că porcușorul de lapte se mânâncă cu cereale”, a fost gluma care i-a făcut și pe cei din echipa adversă să aplaude.

„Bravo, Maria” s-a auzit spunând căpitanul echipei, Cosmin Natanticu, la final și a mai cerut un rând de aplauze pentru ea.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 1 din 11 mai 2022. Loredana și Radu Pietreanu, parodia necenzurată care a încins atmosfera

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana a „leșinat” pe scenă. Cum au reacționat colegii: „Sunt... România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cristi Popesco, roast neiertător la adresa Ardealului. S-a râs ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x