Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana, schimbare radicală de look. Vedeta a încins imaginația tuturor

O nouă seară de roast și voie bună a început în forță. Loredana, orchestra Agurida și invitații ei au dat starul noii ediții de România are Roast, dar artista a fost aproape de nerescunoscut atunci când a urcat pe scenă. Cum arată ținuta cinematografică pe care a purtat-o.

colaj foto loredana romania are roast Galerie
Loredana este de nerecunoscut în cea de-a patra ediție de România are Roast. Cameleonica artistă s-a transformat complet și a renunțat la blondul care a consacrat-o. | Antena 1 / Romania are Roast

A început o nouă confruntare a roast-ului! În cea de-a patra ediție de România are Roast, lupta se dă între Ardeal și Muntenia, iar Pârșii circumspecți și Marmotele vesele iau la roast cele două regiuni în speranța de a câștiga o sumă cât mai mare din cei 10.000 de Lei puși în joc.

Micutzu prezintă și aduce, din nou, provocările în timp ce Loredana, alături de orchestra Agurida și de invitații săi, întreține voia bună din platou. Ești pregătit pentru o nouă seară de show incendiar?

Loredana, schimbare spectaculoasă de look pentru România are Roast sezonul 1, episodul 4. Artista este de nerecunoscut

Așa cum v-am obișnuit deja, ca de fiecare dată, Loredana și trupa sa au startul distracției, într-o nouă confruntare a roast-ului. Însă, în seara acesata, artista a fost de nerecunoscut când a pășit pe scenă.

Vedeta a renunțat la părul blond care a consacrat-o și a urcat pe scenă cu părul roșu ca focul, spre surprinderea tuturor celor prezenți. Ea a încins, din nou, imaginația spectatorilor într-o ținută vaporoasă, care a lăsat la vedere trupul ei perfect, mulți asemănând-o cu Jessica Rabbit.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana a „leșinat” pe scenă. Cum au reacționat colegii: „Sunteți ok?”

Pentru primul moment din această seară, ea a fost acompaniată de orechestra Agurida și Mihai Teacă, artistul care a făcut un adevărat show pe scena România are Roast, cântând la taragot și pian, dar și vocal, împreună cu artista. Noua ediție a început pe acordurile piesei „Au plecat țiganii mei”, iar cei din platou și-au luat energia pentru o nouă seară de roast.

O altă surpriză pe care au pregătit-o artiștii, în deschiderea show-ului, a fost interpretarea piesei „Bella Ciao”, într-o variantă reorchestrată, de excepție. Nimeni nu a mai putut sta jos după primele acorduri și s-au auzit ropote de aplauze.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana, fără inhibiții în platoul emisiunii. Cum arată ținuta senzuală

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

Ardeal vs Muntenia, o nouă confruntare a Pârșilor circumspecți contra Marmotelor vesele la România are Roast... România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Teo Ioniță și Radu Bucălae au prezentat adevăratele știri din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x