Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Teo Ioniță și Radu Bucălae au prezentat adevăratele știri din Muntenia

Teo Ioniță și Radu Bucălae, reprezentații Marmotelor vesele, au urcat pe scenă pentru a prezenta „adevăratele știri despre Muntenia”. Dar nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Vezi schimbul de replici savuros dintre cei doi comedianți.

colaj teo ionita si radu bucale romania are roast 1 iunie Galerie
Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant de la România are Roast, a devenit ținta glumelor. Ce a făcut în timp ce prezenta „adevăratele știri despre Târgoviște”. Radu Bucălae a cedat. | Antena 1 / Romania are Roast

Cea mai nouă ediție de România are Roast aduce echipele Pârșilor circumspeți și Marmotelor vesele în două noi orașe, Brașov și Târgoviște. În timp ce Pârșii circumspecți au vizitat orașul Brașov pentru a crea cele mai bune roast-uri pentru Ardeal, Marmotele vesele au fost în deplasare la Târgoviște pentru roast-ul Munteniei.

Întorși în platou, după ce s-au familiarizat cu regiunile țării, membrii echipelor au dat tot ce au mai bun și au făcut show. Au curs ropotele de aplauze și au răsunat hohotele de râs.

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Teo Ioniță și Radu Bucălae au stârnit hohote de râs cu adevăratele știri din Muntenia

Marmotele vesele au ajuns, de data aceasta, în Târgoviște, acolo unde au vizitat unul dintre cele mai surprinzătoare locuri – Muzeul Poliției Române, spre uimirea mezinului echipei, Teo Ioniță. Glumele pe seama lui au venit în rafală atât la fața locului, cât și în platoul emisiunii România are Roast.

„Bună seara, România. Bună seara, Europa. Bine ați venit la „Update din Muntenia”, locul din care aflați ultimele știri adevărate și complet neinventate”, a spus în deschidere Radu Bucălae.

„De șase zile, cetatea de scaun din Târgoviște are scaunul moare, de aceea aceasta este nevoită să ducă o coprocultură la analize”, a început în forță comediantul.

Însă, pe lângă glumele despre Muntenia care au curs în rafală, un alt detaliu a atras atenția tuturor. Pe tot parcursul momentului, Teo Ioniță nu a stat locului și s-a mișcat în permanență cu scaunul, iar asta a stârnit hohote de râs în platou, dar mai ales printre membri echipei adverse.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Marmotele vesele, moment de improvizație genial. Cum au gătit fără mâini

„Radu, as vrea să-ți spun o chestie despre mine”, i s-a adresat Teo, la un moment dat, colegului său de la pupitru. „Eu sunt foarte bun la arat. Știi de ce sunt foarte bun la arat? Pentru că arat foarte bine”, a fost gluma care a stârnit ropote de apaluze.

„Asta nu era scrisă”, a mai adăugat cel mai tânăr comediant din platoul emisiunii România are Rost, în timp ce Radu Bucălae a avut nevoie de un moment pentru a-și sterge lacrimile de râs.

Schimbul de repici care a urmat între ei i-a făcut pe toți să se tăvălească pe jos de râs, la propriu, iar comentariile au fost pe măsură.

„Nu-i mai dați cafea”, a concluzionat Dan Frînculescu, după momentul adevăratelor știri din Muntenia.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana, schimbare radicală de look. Vedeta a încins imaginaț... România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Dan Ciotoi, duet de excepție. Șlagărele au răsunat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x